Η Τζένιφερ Λόπεζ φοβάται τα μικρόβια!

26.06.2012
Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε καν οι μεγαλύτεροι σταρ που αποδεικνύονται πολλές φορές με περισσότερες αδυναμίες από αυτές των κοινών θνητών.

Ανάμεσα στα διάφορα που ακούγονται για τους απανταχού διάσημους, ξεχωρίζουμε την πληροφορία που θέλει την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) "άρρωστη με την καθαριότητα".

Η 42χρονη Λατίνα σταρ λέγεται ότι δεν κάνει βήμα χωρίς το αντιβακτηριδιακό της ενώ έχει ένα τεράστιο "κόλλημα" με το θέμα της τουαλέτας.

"Η Τζένιφερ δεν κάθεται σε καμία τουαλέτα έτσι απλά. Κυκλοφορεί παντού με ένα καθισματάκι που έχει φτιαχτεί ειδικά για εκείνη έτσι ώστε να ταιριάζει "γάντι" σε όλες τις λεκάνες.

Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς ότι η JLo έχει ασφαλίσει τα διάσημα οπίσθιά της έναντι $300.000.000 (!) σαφώς και δεν τα βάζει όπου κι όπου!

Κατά τα άλλα, και ενώ ένας καλοθελητής "κολλητός" του αγαπημένου της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) λέγεται ότι προειδοποίησε την Τζένιφερ για το "ποιόν του", τονίζοντας ότι δεν πρέπει να του έχει εμπιστοσύνη, εκείνη ζει τον έρωτά της στα άκρα.

Το ζευγάρι εθεάθη σε παραλία του Ρίο, όπου βρίσκονται στο πλαίσιο της περιοδεία της JLo, να παίζει ξένοιαστα μαζί με τα δίδυμα της σταρ, Εμ και Μαξ.

Ζ. Κ.