Κέιτι Πέρι: Ποτέ, κανείς δεν θα μάθει γιατί χώρισα

21.06.2012
Φαίνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει καμία διάθεση να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο.


Τα νέα για τον χωρισμό της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) από τον Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) 14 μήνες μετά τον γάμο τους έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στη σόουμπιζ πέρσι.

Το ζευγάρι ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους και οι φήμες για τους λόγους του χωρισμού οργίασαν από τα τρελά πάρτι της 27χρονης τραγουδίστριας μέχρι την επιμονή του 37χρονου ηθοποιού –αντίθετα στη βούληση της συζύγου του- για παιδιά.

Με την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Πέρι στο περιοδικό "Hollywood Reporter" όμως, η κατάσταση ξεκαθαρίζεται. Στο περίπου…

"Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη εκτός από τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους", τονίζει η Κέιτι η οποία συμπληρώνει ότι έχει μεγάλη δυσκολία στο να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στον χωρισμό. Ούτε θέλει κιόλας.

"Είναι όπως όταν γράφω τα τραγούδια μου… Απλά το κάνω. Έτσι λειτουργούσα πάντα", εξηγεί με απλά λόγια η ποπ σταρ η οποία αυτό τον καιρό ετοιμάζει ένα ριάλιτι-ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.
Και για όσους αναρωτιούνται: Ναι, ο γάμος και το διαζύγιο της Κέιτι με τον Ράσελ θα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στη συγκεκριμένη δουλειά. Αναμένουμε…

Ζ. Κ.