Ο πρώην της Χάλι Μπέρι την... έγδαρε!

21.06.2012
Δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα με το παρελθόν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που φαίνεται ότι θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην… τσέπη.

Πάει πολύς καιρός από τότε που η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) χώρισε με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, αλλά τα μεταξύ τους θέματα δεν έχουν λυθεί ακόμη.

Η Νάλα (Nalah) είναι σήμερα 4 ετών και οι γονείς της έχουν μπλεχτεί σε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη σχετικά με την κηδεμονία της, με τα προβλήματα να έχουν ξεκινήσει από τη στιγμή που η 45χρονη ηθοποιός "σκέφτηκε" να μετακομίσει στο Παρίσι με τον αρραβωνιαστικό της, Ολιβιέ Μαρτίνες (Olivier Martinez).

Πρόσφατες πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν το δικαστήριο να έχει καταλήξει στο ποσό της διατροφής. $20.000 (€15.790) θα πρέπει να δίνει η Χάλι στον Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) κάθε μήνα για τις ανάγκες της κόρης τους, ενώ ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα δοθεί στη διάσημη ηθοποιό η άδεια να πάρει τη μικρή στη Γαλλία τελικά.

Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν τη Χάλι Μπέρι να ετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο της, ο οποίος φαίνεται ότι θα γίνει στο τέλους του χρόνου στη Νότια Αφρική.

"Ο γάμος θα γίνει στο Κέιπ Τάουν γιατί εκεί γνωρίστηκαν και εκεί ερωτεύτηκαν", μεταφέρουν πηγές του "Star" συμπληρώνοντας ότι η τελετή μάλλον θα γίνει επάνω σε ένα τεράστιο γιο στο Φολς Μπέι. Άντε.. με το καλό!

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Dark Tide" χάρη στην οποία γνωρίστηκε το ζεύγος…

Ζ. Κ.