Ποιοι κάνουν βουντού στην Ελευθερία Ελευθερίου;

25.05.2012
Game of Eurothrones. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται εκεί στο Μπακού...

Αν νομίζεις πως είναι τυχαίο το ατύχημα της Ελευθερίας Ελευθερίου δύο μέρες πριν το τελικό τότε απατάσαι οικτρά και είσαι πολύ αθώος για να δεις αυτή τη Eurovision. Η Κύπρια εκπρόσωπος της Ελλάδας για φέτος χτύπησε το χέρι όταν στο vip πάρτυ που βρισκόταν μαζί με όλους τους VIP της διοργάνωσης άρχισαν να πέφτουν κάτι ηχεία κι έπιασε ένα απ αυτά τελευταία στιγμή για να μην πέσει πάνω σε μία κοπέλα.

Δηλαδή ήθελαν να το κάνουν να φανεί σαν κάτι εντελώς φυσιολογικό, ότι δηλαδή έφταιγε εκείνη που στο αφροδισιακό κορμί θα υπάρχει μια μελανιά και θα χαλάει το σκηνικό του Κωνσταντίνου Ρήγου. Όπως λέγαμε κι εδώ δεν υπάρχει χρονιά που να μην ματιάζεται κάποιος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια μας αφού του κάνουν βουντού για να μην βγει πρώτος. Γιατί όλη η Ελλάδα έχει ταλέντο οπότε είναι αδιανόητο να είναι έστω εκτός πεντάδας.

Φέτος δεχόμαστε επιθέσεις από Σουηδία, Ρωσία, Ιταλία και Σερβία κυρίως μιας κι εμφανίζονται πρώτες στα στοιχήματα για να κερδίσουν. Ειδικά οι δύο πρώτες είναι τα πιο δυνατά χαρτιά της διοργάνωσης και σύμφωνα πάντα με μυστικές πηγές φυσικά και θέλουν να καταστρέψουν την ελληνική συμμετοχή.

Loreen –Eyphoria (Σουηδία)
«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα, σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Αλλά θέλω να δω τι μπορώ να βελτιώσω. Δύο μήνες προετοιμασίας μπορούν να κάνουν θαύματα!» Μου αρέσουν καλλιτέχνες όπως η Björk, κάποια από τα κομμάτια της Enya και πολύ Lisa Gerrard». Η Σουηδέζα Λορίν (Loreen) μάζεψε 60.000 ψήφους κι έχει κάνει τους θεατές σαν τους φανατικούς ποδοσφαιρικούς οπαδούς που μαζεύονται στο προπατζίδικα πριν από κρίσιμα παιχνίδια κι έχουν επενδύσει ήδη πάνω της πολλά λεφτά. Απ ότι λένε οι πληροφορίες επίτηδες εμφανίζεται μες τα σκοτάδια όταν τραγουδάει για να μην αναγνωρίζεται όταν κυκλοφορεί κανονικά. Οπότε μπορεί να περιφέρεται ανενόχλητη και να ρίχνει διάφορα περίεργα πράγματα με άσχημες συνέπειες στα ποτά των άλλων διαγωνιζόμενων, να οργανώνει τελετές μαύρης, άσπρης και κόκκινης μαγείας και να ρίχνει τα ηχεία χωρίς να φαίνεται ύποπτη. Η Έλενα Παπαρίζου είναι σ’ επιφυλακή για να μεταφράζει τηλεφωνικώς ό,τι περίεργο λέει η Λορίν δεξιά κι αριστερά κι όταν καρφώνει τις καρφίτσες στην κούκλα με το όνομα Ελευθερία.


Buranovskyie Babushski- Party for everybody (Ρωσία)
Οι ηλικιωμένες μπάμπουσκες εννοείται δεν είναι τόσο αθώες όσο δείχνουν και πολλές φήμες οργιάζουν ότι είναι 20χρονες χορεύτριες Μπολσόι που έχουν κάνει σπέσιαλ εφέ στα πρόσωπα τους ώστε να φαίνονται υπέργηρες και αν κερδίσουν τελικά θα πετάξουν τα κουστούμια, τις περούκες και ό,τι ψεύτικο έχουν προσθέσει και θα πανηγυρίσουν με τετραπλές πιρουέτες και ανάποδα πλιέ.Το σχέδιο τους έχει πετύχει κι έχουν τρελαθεί μαζί τους όλοι. Λένε ότι είναι από το χωριό Buranovo και πως αν βγουν νικήτριες τα λεφτά θα πάνε για την ανέγερση μιας εκκλησίας και κάνουν τα πάντα για να φανούν συμπαθητικές. Προφανώς όλα αυτά είναι για ξεκάρφωμα. Έχουν συννενοηθεί με τον ίδιο τον Βλαδιμίρ Πούτιν να μεθύσουν την Ελευθερία με τη χειρότερη βότκα που έχει πιει ποτέ, να της δώσουν διάφορα παραδοσιακά φαγητά από το υποτιθέμενο χωριό τους τα οποία θα της προκαλέσουν στοματικές διαταραχές τόσο σοβαρές ώστε να μην ανέβει στη σκηνή την ημέρα του Τελικού.

Nina Zilli - L'Amore È Femmina (Ιταλία)
Δείξε μου το γείτονα σου να σου πω ποιος είσαι. Η Ιταλίδα Nina Zilli (Νίνα Ζίλι) στοιχειώθηκε από το φάντασμα της Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse) άλλαξε τραγούδι γιατί υπήρχαν τεχνικά προβλήματα και έχει στην ομάδα της μέλη από την ισχυρότερη ιταλική μαφία. Ξέρεις, αυτούς τους τύπους που όταν πηγαίνει η κάμερα πάνω τους φαίνονται μόνο τα χέρια τους μ ένα πούρο και το πρόσωπο είναι σκοτεινό και μιλάνε βραχνά. Οι βοηθοί της Νίνα κατασκοπεύουν το καμαρίνι της Ελευθερίας, ελίσσονται από τον ένα χώρο στον άλλον αθόρυβα, συνεννοούνται μέσω ασυρμάτων για οποιαδήποτε κίνηση και προκαλούν συνέχεια βλάβες στα συστήματα του ήχου και της εικόνας όποτε μπαίνουν στην πρίζα. Είτε αυτό είναι πιστολάκι είτε μικρόφωνο. Η τραγουδίστρια τους κάνει πάντα την ανήξερη και σφυρίζει αδιάφορα τραγούδια της Γουάινχαουζ και ο στόχος είναι να φοβηθεί τόσο πολύ η Ελευθερία που τελευταία στιγμή να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Serbia Zeljko Joksimovic – Synonym (Σερβία)
Άλλος ένας διπλανός μας,ο Σέρβος Zeljko Joksimovic είναι στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων και είναι ο μοναδικός ύποπτος άνδρας που έχει βάλει στόχο την Ελευθερία. Δε θέλει με τίποτα να τη δει να παίρνει το χρυσό, να πετάνε πυροτεχνήματα για πάρτη της και να χαιρόμαστε όλοι εδώ. Συμμετέχει με μία ατμοσφαιρική μπαλάντα με ολόκληρη ορχήστρα και τίποτα δεν μαρτυράει το πόσο σατανικός και ύπουλος είναι. Φαίνεται ευγενική φυσιογνωμία, υπονωτίζει όσουςακούνε το τραγούδι του χωρίς να το καταλαβαίνουν και στα παρασκήνια προκαλεί διάφορα σαμποτάζ στην ελληνική αποστολή. Οι πηγές μας ακόμα και τώρα λίγες ώρες πριν τον μεγάλο Τελικό δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει μ αυτόν τον τύπο ενώ κάποιες κάποιες αβάσιμες πληροφορίες λένε ότι έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Ελευθερία κι εκείνη τον απέριψε. Όπως και να χει είναι διατεθειμένος να εξοντώσει με οποιοδήποτε τρόπο όσους σχετίζονται μαζί της κάνοντας δύσκολη τη ζωή των Σωματοφυλακων. Χμμμ.