Οι νταντάδες της Θερόν είναι... ζώα!

25.05.2012
Μπορεί να είναι ανύπαντρη μητέρα η διάσημη σταρ αλλά, όπως αποκαλύπτει η ίδια, βοήθεια… έχει. Και μάλιστα σημαντική!


Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) και μίλησε –μεταξύ άλλων- και για τον γιο της, τον μικρό Τζάκσον (Jackson) που υιοθέτησε πρόσφατα.

"Όλοι με ρωτάνε πώς τα καταφέρνω με το μωρό που είμαι μόνη, αλλά εγώ τους λέω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχω δύο αγόρια που με βοηθάνε απίστευτα", αποκάλυψε η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφερόμενη στα δύο σκυλάκια της, Μπέρκλεϊ και Δε Πιτ.

"Από τη στιγμή που αυτό το μωρό ήρθε στο σπίτι μας, αυτά τα δύο σκυλιά ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Πρόκειται για το πιο όμορφο πράγμα που βίωσα ποτέ στη ζωή μου", συνέχισε η Σαρλίζ μιλώντας με συγκίνηση για το τεριέ και το πιτ μπουλ που έσωσε πρόσφατα και πήρε υπό την προστασία της.

Έχοντας κάνει δύο χρόνια υπομονή για να ολοκρηρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, η Θερόν δεν μπορεί να εκφράσει αυτό που ένιωσε όταν τελικά κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της.

Φαίνεται ότι και τα αγαπημένα της κατοικίδια ένιωσαν το ίδιο.

"Ο Δε Πιτ ξυπνούσε μαζί μου σε κάθε άλλαγμα και σε κάθε τάισμα κάθε βράδυ, ενώ έκλαιγε κάθε φορά που άκουγε τον Τζάκσον να κλαίει", συνέχισε η σταρ που αυτό τον καιρό προωθεί την τελευταία της ταινία "Η Χιονάτη και ο κυνηγός", όπου εκείνη κρατά τον ρόλο της κακιάς μάγισσας. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα