Η Ριάνα κοιμάται δύο ώρες τη μέρα

21.05.2012
Δεν έχουν τελειωμό τα πάρτυ για την νεαρή σταρ από τα Μπαρμπέιντος!

Η Ριάνα (Rihanna) κοιμάται δύο ώρες τη μέρα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Η τραουδίστρια που πρόσφατα νοσηλεύτηκε από υπερκόπωση και αφυδάτωση, αγαπάει τα πάρτυ και την ξέφρενη κοινωνική ζωή.

Προμοτάρει την ταινία Battleship στην οποία πρωταγωνιστεί, έχιε κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ και η περιοδεία της τελείωσε τον Δεκέμβρη. Απο τότε την έχουμε δει σε στιγμές ξέφρενου πάρτυ σε όλο τον κόσμο. Νύχτες σε στριπτιτζάδικα και ημέρες στην παραλία, πάρτυ στην Καραϊβική, καλεσμενη σε γκαλά, η 24χρονη από τα Μπαρμπείντος δεν έχει αφήσει πρόσκληση που να μην έχει αποδεχτεί!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε αναστάτωσε άλλη μια φορά τους φωτογράφους, αφού βγήκε... με το σουτιέν!

Για την ακρίβεια, δεν φόρεσε καν μπλούζα, αλλά βγήκε έξω με ένα άσπρο δαντελένιο μπουστάκι-εσώρουχο το οποίο συνδύασε και με μία πλεχτή άσπρη φούστα γεμάτη...τρύπες, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν φοράει εσώρουχο.

“Αντί να ξεκουράζεται, συνεχίζει να βγαίνει και να κοιμάται 2 ώρες τη μέρα” δηλώνει πηγή στο περιοδικό Look. “Ακόμη και με τον ορό στα χέρια, εκείνη νομίζει ότι είναι ανίκητη. Οι κοντινοί της την ικετεύουν να πάει για αποτοξίνωση αλλά εκείνη δεν θέλει να το συζητάει και λέει πως δε χρειάζεται βοήθεια...”

E.Σ.