Το κρυφό μήνυμα του πρώην στην Άνιστον

21.05.2012
Ταξίδι στο παρελθόν για τη διάσημη ηθοποιό που ετοιμάζει τον γάμο της, αλλά οι αναμνήσεις δεν την αφήνουν να ηρεμήσει…


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έζησε μερικές "δύσκολες" στιγμές πρόσφατα καθώς ακούγοντας το καινούριο τραγούδι του πρώην αγαπημένου της, Τζον Μάγιερ (John Mayer) κατακλύστηκε από "παλιές γλυκές θύμησες".

Η 42χρονη σταρ και ο Μάγιερ ήταν ζευγάρι –με πολλά διαλλείματα στο μεταξύ- από το 2008 μέχρι το 2009.

Τώρα, πληροφορίες θέλουν τον γνωστό τραγουδιστή να επανέρχεται στο… θέμα περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες που έζησε μετά τον χωρισμό τους στο τραγούδι με τίτλο "Shadow Days" (Ήμερες Σκιάς).

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του Μάγιερ "Born and Raised" και όπως μπορείτε να ακούσετε και οι ίδιοι στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά στίχοι όπως οι παρακάτω, λένε πολλά, όπως υποστηρίζει το περιοδικό "Grazia".

"Είδα τον εαυτό μου να γίνεται κομμάτια/στο δωμάτιο του ξενοδοχείου/οι δύσκολοι καιροί με βοήθησαν να δω/ότι είμαι ένας καλός άνθρωπος με καλή καρδιά/πέρασα δύσκολα/και τελικά κατάφερα να το αφήσω να φύγει", τραγουδά ο Μάγιερ και η Άνιστον συγκινείται. Ε, δεν το σβήνεις εύκολα το παρελθόν…

Στο μεταξύ, οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον και τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) να νοικιάζουν ένα διαμέρισμα έναντι αστρονομικού ποσού μέχρι να τελειώσει η ανακαίνιση του δικού τους σπιτιού.

Ζωή Κίττα