Αυτά είναι: Σεξ και ζεμπεκιά για Καραφώτη

10.05.2012
Άντρας παραδοσιακός, συντηρητικός είναι ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος είναι ξεκάθαρος, από το τρίπτυχο... sex, drugs and rock n’ roll, εκείνον τον αφορά μόνο το... σεξ!!!

Ο νεαρός τραγουδιστής μιλάει σε συνέντευξη για τον κακό του εαυτό που προσπαθεί να ελέγξει, για τη σχέση τους με τις γυναίκες και κυρίως με τις πρώην, ενώ δηλώνει «συντηρητικός».

«Ευτυχώς είμαι κατά των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας μου τα τελευταία 15 χρόνια που ζω μόνος μου. Πολύ θα ήθελα να ήμουν τύπος rock n’ roll, αλλά είμαι αρκετά συντηρητικός. Εμένα με αντιπροσωπεύει μόνο το… sex και το ζεϊμπέκικο» δηλώνει χαρακτηριστικά. .

Παραδέχεται δε ότι παλαιότερα ήταν κυκλοθυμικός και νευρικός και αυτό του είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα και με τον εαυτό του, αλλά και με τους άλλους. Στις σχέσεις του μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να πει σε κάποια να σηκωθεί και να φύγει.

«Το έχω πει με την έννοια του “σήκω και φύγε πριν γίνει κακό”. Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει έντονα σε μια σχέση και συνειδητοποιεί ότι δεν αξίζει η κατάσταση που βιώνει το έχει πει. Ο στίχος “δεν αξίζεις να είσαι μαζί μου” είναι αληθινός». Άσε, που μας εκμυστηρεύτηκε ότι έχει απατήσει σύντροφό του.

«Σε ένα χωρισμό ή σε ένα τσακωμό ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Για να προκαλέσει κάποιος έναν χωρισμό, σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει νωρίτερα» υποστηρίζει, ενώ αποκαλύπτει ότι πάνω στα νεύρα του έχει χαστουκίσει σύντροφό του.

«Οι ορμές που είχα μικρός με έβαλαν σε δύσκολες καταστάσεις Όσο μεγαλώνεις, οι αντιδράσεις αυτές σταματούν από μόνες τους»