Αντροχωρίστρα η Σάνεν Ντόχερτι;

10.05.2012
Γενικά, η Μπρέντα του Μπέβερλι δεν έχει και την καλύτερη φήμη στο… κουρμπέτι, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι "κλείνει σπίτια"!


Η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) που έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" (πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί) παντρεύτηκε τον κινηματογραφιστή Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) τον περασμένο Οκτώβριο, όμως η σχέση τους μετρά λίγο περισσότερο.

Εκεί ακριβώς –στην αρχή της σχέσης τους- εστιάζουν σε πρόσφατη συνέντευξή τους η Τάριν Μπαντ (Taryn Band) και η μητέρα της, Ντέμπρα (Debra), οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούν τη 41χρονη ηθοποιό… αντροχωρίστρα.

Ποιες είναι αυτές τώρα…

Οι δύο γυναίκες είναι η πρώην σύζυγος και πρώην πεθερά –αντίστοιχα- του Ισβαριένκο, τον οποίο η Ντόχερτι γνώρισε σε ένα πάρτι το 2008, όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Μπαντ.

"Για μένα είναι νεκρός", τονίζει με πάθος στο RadarOnline η Τάριν, χωρίς όμως να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η μητέρα της είναι πιο… κατηγορηματική.

"Η Σάνεν διέλυσε έναν γάμο", υποστηρίζει η πρώην πεθερά του Κουρτ, ενώ επίσημο σχόλιο δεν είχαμε από την πλευρά της Ντόχερτι.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Σάνεν υπήρξε παντρεμένη για έναν χρόνο με τον ηθοποιό Άσλεϊ Χάμιλτον (Ashley Hamilton) και για έναν ακόμη με τον Ρικ Σάλομον (Rick Salomon). Και σε περίπτωση που σας θυμίζει κάτι το όνομα… ναι. Πρόκειται για τον παρτενέρ της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) στη σεξοταινία που την έκανε διάσημη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα