Μπάρμαν μπουγέλωσε ψωνισμένη πασίγνωστη παρουσιάστρια

10.05.2012
Το φυσάει και δε... στεγνώνει πασίγνωστη παρουσιάστρια, η οποία πίστεψε ότι η καθημερινή της παρουσία στο «γυαλί», θα της ανοίγει παντού δρόμους και... διαδρόμους. Ακόμη και στα κλαμπ.

Όπως ακούσαμε στη «Μεσημεριανή Μελέτη», πασίγνωστη, όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια έπαθε τρελό σοκ(ι), όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με μπάρμαν κι εκείνος την μπουγέλωσε μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η παρουσιάστρια που είχε βγει με την παρέα της σε πολυχώρο του ιστορικού κέντρου δίψασε και θέλησε να πιει ένα ποτήρι νερό. Πήγε λοιπόν στο μπαρ και προς απογοήτευση της, είδε πως περίμενε πολύς κόσμος μπροστά. Εκνευρισμένη, τους παραμέρισε κι έφτασε στον μπάρμαν από τον οποίο απαίτησε να της δώσει ένα ποτήρι νερό.

Εκείνος εκνευρίστηκε από την υπεροπτική συμπεριφορά της και όπως είχε το ποτήρι με το νερό, της το έριξε όλο στα μούτρα. Λούτσα έγινε η παρουσιάστρια, η οποία εκτός από το μπουγέλωμα είχε να αντιμετωπίσει και το ρεζιλίκι. Ωστόσο, κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της για να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη φασαρία.

Αν και το μπουγέλωμα δεν το άφησε να περάσει στο ντούκου. Μίλησε με τον υπεύθυνο του καταστήματος και του ζήτησε να επιπλήξει τον μπάρμαν. Φήμες λένε ότι ο υπεύθυνος τη ρώτησε, κατά κάποιο τρόπο, αν επιθυμεί την απομάκρυνση του υπαλλήλου, ως... τιμωρία, αλλά εκείνη είναι μεγάλη καρδιά και αρνήθηκε. Η επίπληξη τής ήτο αρκετή.

Πάντως, σε πολλούς έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της εν λόγω παρουσιάστριας, αφού είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και όλοι έχουν να λένε για το πόσο γλυκά και ήρεμα μιλάει και πώς δεν έχει εκδηλώσει συμπεριφορές... υπεροψίας.