Νεκρός ο Τζέιμς Μπλαντ;

09.05.2012
Το CNN αναστάτωσε όλο το ίντερνετ με την είδηση του θανάτου του 38χρονου τραγουδιστή τον οποίο για κάποιο μυστήριο λόγο έχουν "ξαναπεθάνει" κι άλλη μία φορά.

Έχει γίνει πλέον μόδα να πεθαίνουν διάφορους τραγουδιστές και τραγουδίστριες ενώ είναι ολοζώντανοι και μετά τον Άσερ (Usher) που ήταν το πιο πρόσφατο θύμα αυτής της μόδας, ο Τζέιμς Μπλαντ (James Blunt) είναι ο καινούριος κατά φαντασίαν νεκρός. Στην περίπτωση του, το CNN σ’ αυτό το άρθρο, δεν αρκέστηκε στην είδηση του θανάτου του από καρδιακό επεισόδιο αλλά έγραψε ολόκληρο σενάριο επιστημονικής φαντασίας με λεπτομέρειες και δηλώσεις αγαπημένων του προσώπων.

Μπορείς άνετα να τη χαρακτηρίσεις το πιο γελοίο άρθρο της ημέρας και το πιο πιθανό είναι να χάκεψαν το site αλλιώς δε μπορούμε να εξηγήσουμε πως έκαναν τέτοια γκάφα κι έγραψαν σε ποιο νοσοκομείο πήγε (UCLA medical centre) , λάθος ηλικία (35) την ώρα του θανάτου του (2:26) , πότε θα είναι έτοιμη η αυτοψία (Παρασκευή), τις δηλώσεις του αδερφού του, ότι μαζεύτηκε πολύ κόσμος έξω από το νοσοκομείο κι ότι παίζανε μουσικές του τραγουδιστή για να τον τιμήσουν.

Ο 38χρονος τραγουδιστής απάντησε με χιούμορ γράφοντας στάτους στο facebook προφίλ του «Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτή η φήμη ή όχι αλλά αν ναι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η μεταθάνατον ζωή δείχνει τόσο υπέροχη όσο το Λονδίνο.» και διαψεύδει ότι οι Άγγλοι δεν έχουν καλό χιούμορ…

K.Π