Ποια... έφτυσε την Κιμ Καρντάσιαν;

09.05.2012
Σάλος έχει προκληθεί από την "κόκκινη κάρτα" που έφαγε η εντυπωσιακή ριάλιτι σταρ σε πρόσφατη λαμπερή εκδήλωση όπου ήταν οι πάντες… Εκτός από εκείνη.

Η Κιμ Καντάσιαν (Kim Kardashian) λατρεύει τις δημόσιες εμφανίσεις όπου δεν χάνει ευκαιρία να περιφέρει όλο καμάρι τις διάσημες καμπύλες της.

Οπότε η απουσία της από το γκαλά της Μετροπόλιταν Όπερα πριν από λίγες μέρες συζητήθηκε πολύ.

Η ίδια έδειξε να μην πολυνοιάζεται γι' αυτό τιτιβίζοντας διαρκώς σχετικά και με πολύ έντονο ενθουσιασμό.

Μπορεί η Κιμ να θαύμαζε περιχαρής τη μόδα εκείνο το βράδυ ξεχωρίζοντας μάλιστα και τις αγαπημένες της εμφανίσεις, όμως οι φήμες την ήθελαν να έχει φάει "πόρτα" από τη σιδηρά κυρία της μόδας, Άνα Γουίντουρ (Anna Wintour).

Η σκληρή αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, λέγεται ότι άσκησε βέτο ώστε να μην λάβει πρόσκληση η 31χρονη σταρ για την εκδήλωση.

"Η Αν απεχθάνεται την Κιμ και δεν θεωρεί ότι ταιριάζει σε έναν χώρο όπου θα βρισκόταν τα πιο διάσημα αστέρια του κόσμου", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline τονίζοντας ότι ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πληρώσει το $25.000 εισιτήριο, δεν έγινε καν θέμα, αφού η Γουίντορ δεν ήθελε να τη δει ούτε ζωγραφιστή.

Την αλήθεια δεν τη γνωρίζουμε, όμως το γεγονός παραμένει ότι αν η πληροφορία είναι ακριβής, τότε η Καρντάσιαν το αντιμετώπισε με ιδιαίτερη ανωτερότητα… Αν και κύκλοι κοντά στη διάσημη τηλεοικογένεια, άφησαν να διαρρεύσει ότι πήρε πρόσκληση, αλλά δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω "ανειλημμένων υποχρεώσεων". Ό,τι πεις Κιμ…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα