Ζεύγος Μπέκαμ: το δημόσιο φιλί και οι ντροπές της Βικτόρια

02.05.2012
Όλο γελάκια και σαχλίτσες ήταν η Πος (Posh) χθες το απόγευμα στο γήπεδο στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου και ο φακός δεν της… χαρίστηκε!


Μόνο μπάσκετ δεν παρακολούθησε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) η οποία κάθισε στις πρώτες θέσεις για τον αγώνα των Λέικερς του Λος Άντζελες με τους Ντένβερ Νάγκετς και μάλλον δεν άφησε ούτε τον σύζυγό της να απολαύσει το ματς.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) πήρε την αγαπημένη του μαζί αυτή τη φορά στο γήπεδο αλλά μάλλον το μετάνιωσε γιατί η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας δεν έβαλε στιγμή γλώσσα μέσα.

Όλο στο αυτάκι του Μπεκς ήταν η Βικτόρια και κάτι του ψιθύριζε, χαζογελώντας συνέχεια.

Θέλοντας και μη, το διάσημο ζεύγος που μετρά 15 χρόνια σχέσης και 13 γάμου, αποτέλεσε "εύκολο στόχο" για την κινητή κάμερα του σταδίου που τους αιφνιδίασε (!) ζητώντας τους ένα… φιλί σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ξαφνιάστηκαν από την προσέγγιση ενώ εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει την ντροπή της.

Το ζευγάρι χάρισε στον κόσμο του Staples Center το φιλί που ζητούσε αλλά η έκπληξη ήρθε από την κυρία Μπέκαμ η οποία μας προέκυψε πολύ… χαμηλοβλεπούσα!

Χωρίς να κοιτά στον φακό, η Βικτόρια κοκκίνισε σαν κοριτσόπουλο κρατώντας συνέχεια το μάτια στο πάτωμα και τα χέρια στο στόμα, τύπου "Πω πω, κακό που μας βρήκε!".

Ποιος ξέρει; Μπορεί η "μαζεμένη" Πος να ανησυχούσε για την αντίδραση των παιδιών της όταν θα έβλεπαν τους γονείς τους να φιλιούνται δημόσια. Λέμε τώρα…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα