Ο αρραβωνιαστικός της Σπίαρς τώρα ΚΑΙ κηδεμόνας της

26.04.2012
Λίγο πριν στεφανωθούν, οι σχέσεις της πριγκίπισσας της ποπ και του αρραβωνιαστικού της, περνούν σε άλλο επίπεδο.

Λόγω της ψυχολογικής κατάρρευσής της το 2008, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είχε κριθεί ανίκανη να ελέγχει τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της θέματα.

Έτσι το δικαστήριο όρισε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπιαρς (Jamie Spears) ως κηδεμόνα της. Αυτά μέχρι τώρα.

Γιατί η 30χρονη τραγουδίστρια έδειξε να βρίσκει τον δρόμο και τον εαυτό της, πράγμα στο οποίο βοήθησε πολύ η σχέση της με τον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Οι δύο νέοι ετοιμάζονται να παντρευτούν και ο μπαμπάς Τζέιμι αποφάσισε να κάνει… χώρο δίνοντας στον μέλλοντα γαμπρό του τον... έλεγχο της καλής του.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, ο κύριος Σπίαρς κατέθεσε πρόσφατα μια αίτηση μέσω της οποίας ζητά να έχει τον 40χρονο ατζέντη ως συν-κηδεμόνα από εδώ και πέρα, θεωρώντας ότι αυτή είναι πιο σωστή απόφαση για το καλό της κόρης του.

Ο Τζέισον θα βοηθήσει την Μπρίτνεϊ πολύ στα θέματα της δουλειάς, καθώς και στο πώς να αξιοποιήσει τα τεράστια έσοδα από τις περιοδείες και τις πωλήσεις των δίσκων της –για να μην συνυπολογίσουμε τα $15 εκατομμύρια που αναμένεται να πάρει για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του X Factor, καθώς η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.

Παρόλο που με βάση τη νέα συμφωνία ο Τζέιμι Σπίαρς θα είναι εκείνος που θα πρέπει να δώσει το τελικό ΟΚ για την όποια επαγγελματική συμφωνία, φαίνεται ότι πεθερός και γαμπρός έχουν βρει την τέλεια συνεννόηση, γεγονός που δεν θα δυσκολέψει καθόλου τα πράγματα.

Όσο για το πότε θα λήξει ολοκληρωτικά το καθεστώς της κηδεμονίας, αυτό εξαρτάται από το πότε θα το πάρουν απόφαση οι κριτές, οι οποίοι όμως δεν έχουν πειστεί ακόμη ότι η Μπρίτνεϊ είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο "Criminal", όπου δίπλα στη σταρ πρωταγωνιστεί ο αρραβωνιαστικός της, και μάλιστα σε πολύ καυτές σκηνές…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα