Οι Μπραντζελίνα "σκοτώνονται" για τον γάμο

26.04.2012
Είναι ποτέ δυνατόν; Σύννεφα στον παράδεισο για το αγαπημένο ζευγάρι λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Ψυχραιμία παιδιά!

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αρραβωνιάστηκαν επισήμως και το $500.000 δαχτυλίδι στο δάχτυλο της 36χρονης σταρ το αποδεικνύει περίτρανα.

Συγκεκριμένες πληροφορίες για το πότε και το πού θα γίνει ο γάμος τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο ως επικρατέστερο θεωρείται το σενάριο που θέλει τους Μπραντζελίνα (Brangelina) να στεφανώνονται σε έναν ειδικό χώρο που έχουν κατασκευάσει στο πίσω μέρος του πύργου τους στη Νότια Γαλλιά, κάπου μέσα στο καλοκαίρι.

Και ενώ οι προετοιμασίες προφανώς προχωρούν, δημοσίευμα του περιοδικού "ΟΚ!", θέλει το διάσημο ζεύγος στα… μαχαίρια.

Κάτι η συνειδητοποίηση του αναπόφευκτου (!), κάτι το άγχος, κάτι τα έξι παιδιά τους, κάτι οι δημοσιογράφοι, φήμες θέλουν τον Μπραντ και την Αντζελίνα να μην μπορούν να συνεννοηθούν για τα βασικά.

"Θα νόμιζε κανείς ότι από τη στιγμή που επιτέλους επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο Πιτ και η Τζολί θα βρισκόταν στον έβδομο ουρανό, όμως, από τη στιγμή που έγινε η πρόταση, φαίνεται ότι όλη η λάμψη έχει χαθεί", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού, εξηγώντας ταυτόχρονα το γιατί.

"Τα βασικά τους μελήματα είναι τώρα οι μικρολεπτομέρειες που τους έχουν κουράσει, συμπεριλαμβανομένου και του προγαμιαίου συμβολαίου (!) και αμφότεροι ανακαλύπτουν με τρόμο ότι δεν συμφωνούν σε πολλά από τα βασικά", συνεχίζει φίλος του ζευγαριού που όμως δεν αφήνει υπονοούμενα για "αγεφύρωτες διαφορές". Μακάρι…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα