Στα χωρίσματα γνωστή παρουσιάστρια με πληθωρικό μπούστο

25.04.2012
Ένα κουίζ για έξυπνους λύτες έβαλε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος πήγε καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το κουιζάκι του, πασίγνωστη παρουσιάστρια με πληθωρικό μπούστο βρίσκεται

Ένα κουίζ για έξυπνους λύτες έβαλε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος πήγε καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το κουιζάκι του, πασίγνωστη παρουσιάστρια με πληθωρικό μπούστο βρίσκεται στα χωρίσματα. Και αυτά δεν είναι τα μόνα στοιχεία που έδωσε. Διάβασε προσεκτικά και με λίγη φαντασία μπορείς να βρει αυτή την πασίγνωστη πληθωρική παρουσιάστρια, που δεν είναι και της... πρώτης γραμμής.

Η εν λόγω θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός, ενώ οι τηλεοπτικές μετακινήσεις της έχουν συζητηθεί. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός, μάλιστα έχει τον... Ρυθμό μέσα της, έχει πηγαίο χιούμορ, αβυσσαλέο ντεκολτέ ενώ θα μπορούσε να πάρει μέρος στο Dancing with the stars! Ο σύντροφος της δεν είναι από τον χώρο της τηλεόρασης.

Και όχι δεν είναι η Μαρία Ηλιάκη. Και όχι δεν είναι η Σίσσυ Χρηστίδου (εξάλλου δεν είναι παντρεμένη η παρουσιάστρια). Η Κατερίνα Ζαρίφη γνωρίζει ποια είναι, αλλά δε θέλησε να μαρτυρήσει το όνομα. Why; Να μας φάει η αγωνία; Λέμε τώρα.