Βρε, πόσο ψήλωσε στα 42 της η Κοκκίνου!

25.04.2012
Βρε πόσο έχεις μεγαλώσει, Έλλη, Έλλη σε μήνες έγινε ψηλή. Στο περιοδικό ΟΚ αυτή την εβδομάδα φιλοξενούνται φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου από την ολιγοήμερη επίσκεψη της στη Θεσσαλονίκη, όπου

Βρε πόσο έχεις μεγαλώσει, Έλλη, Έλλη σε μήνες έγινε ψηλή. Στο περιοδικό ΟΚ αυτή την εβδομάδα φιλοξενούνται φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου από την ολιγοήμερη επίσκεψη της στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε κοντά στον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη. Το περιοδικό μάς ενημερώνει πώς πέρασε το ερωτευμένο ζεύγος στη συμπρωτεύουσα, όπου την Κυριακή του Πάσχα, ήταν όλη μέρα στη… γύρα.

Ξεκίνησαν από το μεσημέρι με φαγητό σε παραλιακή ταβέρνα, μετά για καφεδάκι με την Μαρινέλλα και το βράδυ ποτό στο μαγαζί του Αντώνη Κανάκη. Από την έξοδο αυτή φιλοξενούν φωτογραφίες τους. Κι επειδή εμείς είμαστε «κακοί» άνθρωποι, όχι δε σταθήκαμε στον έρωτα του ζεύγους, που με τον καιρό δυναμώνει.

Σταθήκαμε στη διαφορά ύψους που με τον καιρό… μικραίνει. Με την αποκάλυψη της σχέσης τους και τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες, μάς είχε προκαλέσει ένα δέος η διαφορά ύψους που χώριζε το ζεύγος. Ο 24χρονος Μπόγρης δυο μέτρα παλικάρι έβλεπε… αφ’ υψηλού την Έλλη, η οποία ακόμη και με ψηλοτάκουνα, παθαίνε… αυχενικό για να τον κοιτάει.

Στις τελευταίες φωτογραφίες, βλέπουμε την Κοκκίνου να έχει… μειώσει αισθητά. Και είναι να απορείς: ψηλώνει ο άνθρωπος ακόμη και στα 42 του; Κι επειδή μια φωτογραφία ίσον με χίλιες λέξεις, δες και κρίνε…