Αθερίδης-Καρύδη: όχι πια συνεργάτες μόνο φίλοι

23.04.2012
Πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η οποία μάλιστα, έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η οποία μάλιστα, έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, άνοιξε την καρδούλα του στο "Πρώτο Θέμα" και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή, του, την οικονομική κρίση και κατά πόσο τον έχει αγγίξει αλλά και για την σχέση του με την πολύχρονη συνεργασία του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Για την όμορφη ηθοποιό δήλωσε: "Πριν βρεθούμε ο ένας στο δρόμο του άλλου, ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύσαμε μια εποχή, χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δε μας γνώρισε μαζί ο κόσμος".

Για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: "Στην τηλεόραση θα με βλέπετε και στο άμεσο μέλλον ως ηθοποιό, αφού θα συνεχιστεί το σίριαλ 'Πίσω στο σπίτι' και την επόμενη σεζόν. Αποφεύγω να γράφω για την τηλεόραση γιατί είναι εξαντλητικό".

Για να μην αναρωτιέσαι πόσο τον έχει αγγίξει η οικονομική κρίση, ξεκαθαρίζει: "Έχω πληρώσει τεράστια ποσά σε φόρους και έχω εισπράξει ελάχιστα χρήματα, επειδή καθυστερούν όλες οι πληρωμές σε όλες τις δουλειές μας. Σαφέστατα αντιμετωπίζω πρόβλημα ρευστότητας και κατ’ επέκταση η διαβίωσή μου έχει γίνει πρακτικά δύσκολη, όπως και όλων των Ελλήνων".

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Τι θέση έχει ο έρωτας στη ζωή του; "Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Οπότε, λογικά, αν είσαι μονίμως παθιασμένος και ερωτευμένος, η υπόλοιπη ζωή σου δεν θα προχωρά. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή".

Ν.Ε.