Πόσο "κοστίζει" στην Τζένιφερ Λόπεζ το μωρό της;

23.04.2012
Η διάσημη λατίνα είναι ερωτευμένη και τα χρήματα "δεν είναι θέμα".

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η οποία χώρισε από τον επί 7 χρόνια σύζυγό της, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) το καλοκαίρι, έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 24χρονου χορευτή της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), τον οποίον, παρεμπιπτόντως δεν αποχωρίζεται ποτέ. Κάτι σαν το αγαπημένο της αξεσουάρ, ένα πράγμα!

Σύμφωνα με το περιοδικό " In Touch", ο έρωτας αυτός κοστίζει στην JLo κάτι παραπάνω, αλλά εκείνη δεν τη νοιάζει αφού το μόνο που θέλει είναι να έχει το αγόρι της ό,τι θελήσει! Φροντίζει, όμως να κρατά και τα προσχήματα!

"Η Τζένιφερ έδωσε στον Κάσπερ μια πιστωτική κάρτα –χωρίς όριο, εννοείται- ώστε να πληρώνει εκείνος τον λογαριασμό όπου πηγαίνουν", μεταφέρουν πηγές της έκδοσης συμπληρώνοντας ότι η Λόπεζ πρόσφατα ξόδεψε περίπου $10.000 για να του χαρίσει ένα πολύ ιδιαίτερο κινητό τηλέφωνο, άλλα $1000 για ένα ζευγάρι παπούτσια Κριστιάν Λουμπουτέν.

Άσε που φροντίζει και για την επαγγελματική αποκατάσταση του αγοριού, καθώς του έχει κοτσάρει τον τίτλο του "καλλιτεχνικού διευθυντή" και τον πληρώνει $40.000 την εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο νεαρός Κάσπερ φαίνεται ότι είναι αρκετά παραδόπιστος, και απολαμβάνει με το παραπάνω όσα του δίνει η καλή του, καμαρώνοντας διαρκώς στο πλάι της.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το ζευγάρι Λόπεζ-Σμαρτ σε έξτρα προκλητικές χορογραφίες στο κλιπ της τελευταίας επιτυχίας της Τζένιφερ με τίτλο "Dance again". Μαζί της, ο Pitbull.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα