Τρελή καψούρα η Κιμ Καρντάσιαν -και δεν το κρύβει!

23.04.2012
Τελικά όχι μόνο δεν ήταν φούμαρα η σχέση της εντυπωσιακής ριάλιτι σταρ με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) αλλά τώρα πια τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν χώρια…

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εμφανίστηκε χθες φορώντας ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια στο αριστερό αυτάκι της που δεν άφηναν καμία αμφιβολία για το νέο της αμόρε.

"K W" διαβάζουμε στα δύο μικρά χρυσά σκουλαρικάκια στο αυτί της 31χρονης Κιμ η οποία μπορεί ακόμη να μην έχει χωρίσει επίσημα από τον επί 72 μόλις μέρες σύζυγό της, Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys) αλλά έχει βρει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του 34χρονου ράπερ. Τα αρχικά του στο αυτάκι της το διατυμπανίζουν.

Το ζευγάρι έχει αρχίσει να κυκλοφορεί κανονικότατα σε δημόσιους χώρους και παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τον δεσμό τους οι δύο ερωτευμένοι σταρ δεν κρύβονται πια.

Μαζί σε εστιατόρια και κλαμπ, αλλά και κάνοντας χαλαρές βολτίτσες στους δρόμους της Νέας Υόρκης τρώγοντας παγωτό (!) η Κιμ και ο Κάνιε –ή Κίμιε, όπως τους έχουν βαφτίσει ήδη τα αμερικανικά ΜΜΕ- είναι αχώριστοι.

Όσο για την υπόλοιπη οικογένεια Καρντάσιαν; Φήμες θέλουν τον Γουεστ να έχει ήδη γνωρίσει τη φαμίλια της καλής του, η οποία άνοιξε από την πρώτη στιγμή της αγκάλες της και τον υποδέχτηκε με αγάπη!

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε ένα τραγούδι του Κάνιε Γουεστ και του Τζέι Ζι (μαζί με φωνητικά του θρυλικού Ότις Ρέντινγκ).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα