Μηχανή του σεξ ο Κάουελ: 11 φορές σε ένα βράδυ!

23.04.2012
Μπορεί να λέγονται διάφορα για τον διάσημο κριτή τον τελευταίο καιρό, τώρα όμως τα νέα αφορούν στις επιδόσεις του στο κρεβάτι. Και είναι εντυπωσιακά.


"Ο Σάιμον έκανε σεξ μαζί μου 11 φορές μέσα σε ένα βράδυ"! Τάδε έφη το εκρηκτικό μοντέλο Αλίσια Ντουβάλ (Alicia Douvall) αναφερόμενη στην έξι μηνών σχέση της με τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell).

Η συγκεκριμένη σχέση παραλείφθηκε από τη βιογραφία του 52χρονου κριτή που κυκλοφόρησε πρόσφατα και η "πλαστική" Αλίσια αποφάσισε να μοιραστεί αυτές τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες με τον κόσμο μόνη της.

Η Ντουβάλ γνώρισε τον Κάουελ το 2001 σε ένα μπαρ και στο τέταρτο ραντεβού έφτασαν να το κάνουν 11 φορές!

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε σεξ και συνεχίσαμε όλο το βράδυ. Κοιμόμασταν λίγο στα ενδιάμεσα, αλλά μόνο για μερικά λεπτά", αποκάλυψε η 32χρονη Αλίσια μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun", αποκαλύπτοντας ότι ο Σάιμον βαθμολογούσε την απόδοσή της κάθε φορά. Το κακό συνήθειο δεν κόβεται…

"Κάθε φορά που κάναμε σεξ, ανέλυε την απόδοσή μου όπως κάνει και στο σόου και έλεγε ότι μόνο έτσι θα έχουμε βελτίωση την επόμενη φορά", εξήγησε η Ντουβάλ συμπληρώνοντας ότι το ειδύλλιο τελείωσε έξι μήνες μετά, όταν ο Κάουελ "τη βαρέθηκε και την πέταξε σαν ένα παλιό παιχνίδι".

Οι αποκαλύψεις έρχονται μία εβδομάδα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την κυκλοφορία της μη εγκεκριμένης βιογραφίας του Κάουελ με τίτλο "Sweet revenge", η οποία του έβγαλε όλα τα άπλυτα στη φόρα…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα