Η Τζένιφερ Άνιστον αποκεφάλισε άγαλμα

23.04.2012
Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και γεμάτη… χάρη!


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αποδείχτηκε πολύ… άγαρμπη όταν άθελά της αποκεφάλισε ένα άγαλμα στο σπίτι του συναδέλφου και φίλου της, Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman).

Συγκεκριμένα, ο Μπέιτμαν είχε ένα κάλεσμα στο σπίτι του και η 42χρονη σταρ του τα έκανε… ρημαδιό όταν χωρίς να το θέλει –φυσικά- πήρε σβάρνα ένα γιγαντιαίο άγαλμα λιονταριού που είχε στον κήπο το και του πήρε το κεφάλι.

"Η Τζένιφερ χτύπησε το άγαλμα με το Range Rover της καθώς προσπαθούσε να παρκάρει", αναφέρει το περιοδικό "National Enquirer".

Το λιοντάρι ήταν μέρος ενός σιντριβανιού που ο Μπέιτμαν μαζί με τη σύζυγό του, Αμάντα Άνκα (Amanda Anka) είχαν κάνει ειδική παραγγελία. Μάλιστα ο πεθερός του ηθοποιού, διάσημος τραγουδιστής Πολ Άνκα (Paul Anka) φρόντισε ώστε το γλυπτό να τους παραδοθεί ως έκπληξη, εκεί που δεν το περίμεναν.

Μετά το ατύχημα, η Τζένιφερ, η οποία τα έχασε τελείως, ζητούσε διαρκώς συγνώμη και ύστερα από απίστευτη πίεση, έπεισε τον φίλο της να δεχτεί το ποσό των $1.000 ως αποζημίωση.

Πάντως, δεν είναι καλή εποχή αυτή για την Άνιστον, η οποία λέγεται ότι βλέπει τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) να την… κάνει σιγά σιγά, μην μπορώντας να αντέξει την πίεση που εκείνη του ασκεί. Για να μη θυμίσουμε ότι ο πρώην άντρας της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αρραβωνιάστηκε επισήως την αγαπημένη του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)! Κουράγιο Τζένιφερ...

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Αφεντικά για σκότωμα", όπου συμπρωταγωνιστούν η Άνιστον και ο Μπέιτμαν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα