Τζέσι Τζέι: Με ανάγκασαν να κρύψω πως είμαι γκέι

19.04.2012
Είναι μία από τις πιο αληθινές και κουλ προσωπικότητες στη ζούγκλα της μουσικής αλλά όταν τέθηκε το θέμα της ομοφυλοφιλίας της αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τις συντηρητικές απόψεις των δισκογραφικών...

Πολύ λίγοι καλλιτέχνες έχουν βρει το θάρρος κι έχουν καταφέρει να «βγουν από τη ντουλάπα» δημοσίως χωρίς να τους ενδιαφέρει αν αυτό θα κάνει κακό στην καριέρα τους. Κάποιοι όπως ο Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) παραδέχτηκαν μετά από πολλά χρόνια στη μουσική πως είναι ομοφυλόφιλοι γιατί οι δισκογραφικές τους εταιρίες και οι μάνατζερ νόμιζαν ότι δε θα έχουν πέραση στον κόσμο.

Το τελευταίο ισχύει για την περίπτωση της Τζέσι Τζέι (Jessie J) η οποία όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τη Universal αναγκάστηκε να κρύψει πως είναι λεσβία και συμφώνησε με τους κουστουμάτους της εταιρίας να δηλώνει bisexual για να είναι πιο συμβατικό για την εικόνα που θα έχουν για εκείνη οι φανς της. Γιατί απ ότι φαίνεται όσο περνάνε τα χρόνια αντί να γινόμαστε πιο απελευθερωμένοι και να προχωράμε, πηγαίνουμε προς τα πίσω.

Αυτά όπως και αρκετά άλλα έγιναν γνωστά από την βιογραφία της Jessie J: Who’s Laughing Now με συγγραφέα την Κλόε Γκόβαν (Chloe Govan) και προσθέτει για το συγκεκριμένο θέμα πως η 24χρονη τραγουδίστρια μπορεί να έχει κάνει σχέσεις με αγόρια στο παρελθόν αλλά είναι 100% ομοφυλόφιλη κάτι το οποίο ανακάλυψε στα 17 της. Δεν το έκρυψε ποτέ αλλά όταν ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει δίσκο με μία τόσο γνωστή εταιρία έπρεπε να συμβιβαστεί και να κάνει ότι της λένε

"Υπάρχουν πολλοί ομοφοβικοί εκεί έξω και υπήρχαν φόβοι για καταστροφή της καριέρας της. Τη συμβούλεψαν να μην πει την αλήθεια δημόσια γιατί κάποιοι άνθρωποι σκέφτηκαν πως το να είσαι bi είναι τρέντι, εξωτικό και είναι της μόδας" γράφει η Γκόβαν και αν θυμάσαι η ίδια η Τζέσι πριν λίγο καιρό είχε πει πως της αρέσει η Ριάνα(Rihanna) και αν γνωρίσει κάποιον που τον γουστάρει δεν την ενδιαφέρει αν είναι άντρας ή γυναίκα.

Επιπλέον το συγκεκριμένο βιβλίο αποκαλύπτει και πράγματα για την υγεία της που δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Πάσχει από το σύνδρομο Wolff-Parkinson-White το οποίο μπορεί να ανεβάσει τέσσερις φορές το συρθμό της καρδιάς Και είχε πάθει εγκεφαλικό στα 18 της αλλά δεν το έβαλε κάτω και έκανε μαθήματα μπαλέτου με μ ένα ειδικό μηχάνημα για την καρδιά της.

Κ.Π