Ο Χολίδης δεν θέλει γάμο. Δούκισσα ακούει;

19.04.2012
«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός». Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που... σαν θέλει η νύφη, αλλά δεν θέλει ο γαμπρός; Μπερδεύει το πράγμα κι ελπίζουμε να μη συμβεί τέτοιο μπέρδεμα

«Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός». Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που... σαν θέλει η νύφη, αλλά δεν θέλει ο γαμπρός; Μπερδεύει το πράγμα κι ελπίζουμε να μη συμβεί τέτοιο μπέρδεμα στην περίπτωση της Δούκισσας Νομικού. Γιατί βλέπεις, το νεαρό μοντέλο και παρουσιάστρια δείχνει θετική στο ενδεχόμενο γάμου, σε αντίθεση με τον Χρήστο Χολίδη, ο οποίος ακούει τη λέξη και βγάζει σπυριά.

Σπυριά; Και λίγα λέω. Του λες «γάμος» και είσαι να τον... εξοντώσεις. Πήγε, που λες, ο αοιδός καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή της Γιολάντας Διαμαντή κι εκείνη τον ρώτησε αν έχει σκοπό να παντρευτεί. Τι το ήθελε να τον ρωτήσει; Στο τσακ γλίτωσε ο αοιδός από βέβαιο πνιγμό. Τον τσάκισε με την ερώτηση της η Γιολάντα, η οποία μάταια προσπαθούσε να τον πείσει ότι δεν είναι και το τραγικότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Του εξηγούσε η παντρεμένη ότι ο γάμος είναι η καλύτερη φάση για ένα ζευγάρι, αλλά εκείνος ανένδοτος. Με τα πολλά, κάπως μαλάκωσε, αλλά μην περιμένεις και θεαματική αλλαγή. Απλά μιλούσε για γάμο, χωρίς να πνίγεται. Τώρα, αν η Δούκισσα θέλει πράγματι παντρειές, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αλλάξει γνώμη στον... γαμοφοβικό αγαπημένο της!