Μελέτη: "Δεν πάω για την πρωτιά"

09.04.2012
Λίγες ημέρες πριν μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη του Star, η Ελεονώρα κάθισε στην πολυθρόνα της Φαίης και του Γιώργου στο "Πρωινό mou", ο οποίος, μάλιστα, της έβγαλε το καπέλο για όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς για τη σχέση της με το ρετούς, αλλά και με το άλλο φύλο.

Λίγες ημέρες πριν μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη του Star, η Ελεονώρα κάθισε στην πολυθρόνα της Φαίης και του Γιώργου στο "Πρωϊνό mou", ο οποίος, μάλιστα, της έβγαλε το καπέλο για όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς για τη σχέση της με το ρετούς, αλλά και με το άλλο φύλο.

Και τι δεν είπε η Νονώρα! Ξεκαθάρισε: "Δεν είμαι ούτε τόσο ματαιόδοξη ούτε τόσο τρελή να βγαίνω με Brazilian μαγιό, ενώ είμαι δυνατοτήτων ολόσωμου και μπούρκας", τονίζοντας ότι «το ρετούς είναι σχολή», αλλά δε θέλει να βλέπει τον εαυτό της αλλιώτικο απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα για να καταλήξει στο ότι θεωρεί πως είναι μια "γυναίκα με λίγο γυμνασμένα πιασίματα".

One night stand δεν έχει κάνει ποτέ της, ενώ έχει υπάρξει και σε σχέση όπου δεν πέρναγε καλά. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι πρόσφατα υπήρξε δεσμός της που διήρκεσε τέσσερις μήνες λίγο μετά το χωρισμό της, τον οποίο δεν αντιλήφθηκαν ποτέ τα Μέσα. Μας την έσκασε η Ελεονώρα, κοινώς και μας το είπε με ένα χαμόγελο πλατύ πλατύ.

Πώς ορίζει τον τέλειο άντρα; Εδώ μας ξάφνιασε: "Δε νομίζω ότι υπάρχει ιδανικός άντρας, όπως δε νομίζω ότι κι εγώ είμαι η ιδανική γυναίκα", αποδεικνύοντας ότι έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι της.

'Το ιδανικό ταίρι και σύντροφος είναι αυτός που είναι πιο κοντά σε σένα στη φιλοσοφία ζωής που έχεις και στα χόμπυ που έχεις". Οι κοιλιακοί φέτες για να παίζει τρίλιζα της είναι εντελώς αδιάφοροι.

Ποιό είναι τότε το βασικό προτέρημα που θα λατρέψει πάνω του; Μην πάει ο νους σου στο πονηρό, μέρες που είναι… Απλά πρέπει να είναι πάρα πολύ δραστήριος κι όχι μαλθακός. Μην τάξεις στην Ελεονώρα χαλαρή Κυριακή στον καναπέ με τηλεόραση, πάει, την έχασες, "η σχέση θα έχει πάει στα Τάρταρα".

Αθλητισμός και ταξίδια το καλύτερό της, της αρέσει να είναι περιποιητική με το σύντροφό της, ενώ για όποιον ενδιαφέρεται να την κατακτήσει, να έχει υπόψη του ότι το χρήμα δεν την νοιάζει διόλου.

Ίσα ίσα εάν δεν του περισσεύουν, θα τσοντάρει κι η ίδια χωρίς δισταγμό, ξεκαθαρίζοντας ότι πάντα όταν βρίσκεται έξω, θα κάνει την κίνηση να πληρώσει ακόμη κι αν κινδυνεύει να γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η κίνηση.

Όσο για την μετακίνησή της στην τηλεοπτική ζώνη, η Ελεονώρα υπήρξε λαλίστατη. Η ίδια ξεκαθάρισε πως η απόφασή της να βρεθεί απέναντι από την Ελένη ήταν μονόδρομος:

"Δεν είχα επιλογή. Η πρωινή ζώνη καταργείται και έπρεπε να αποφασίσω αν θα μείνω άνεργη. Είδαμε εκπομπές να κόβονται. Πάντα βέβαια θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.

Όσο για την τηλεοπτική κόντρα που θα έχει με την Ελνη Μενεγάκη, η Μελέτη θα μπορούσε ακόμα και να γίνει κολλητή με την Ελένη:

"Θα μπορούσα να κάνω παρέα με τη Μενεγάκη. Έχω να πω τα καλύτερα. Πάντα υπάρχει κάποιος απέναντι. Είμαστε σε μια τελειωμένη σεζόν, δεν πάμε για την πρωτιά. Κρίνομαι για τη πρωινή σεζόν και πάμε για να αυξήσουμε τα ποσοστά της ζώνης. Θέλουμε ο κόσμος να μας αποδεχτεί"