Σοκαριστικά τα ευρήματα στο σώμα της Γουίτνεϊ

09.04.2012
Αυτό που πιθανότατα θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο στο μακάβριο σίριαλ με τον θάνατο της διάσημης σταρ γράφτηκε με την ιατροδικαστική έκθεση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Και… σοκάρει!


Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς όπου διέμενε εκείνες τις μέρες.

Συγκεκριμένα βρέθηκε μπρούμυτα μέσα στην μπανιέρας της με το κεφάλι μέσα σε 13 ίντσες νερό.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τις αρχές, η 48χρονη σταρ πέθανε από πνιγμό, όμως τα ποσοστά της κοκαΐνης που βρέθηκαν στον οργανισμό της αποκαλύπτουν ότι "είχε κάνει χρήση του ναρκωτικού ακριβώς πριν από την κατάρρευσή της". Και όχι μόνο.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έρευνα σοκάρουν πραγματικά.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι υπήρχαν ολόκληρα κομμάτια του δέρματός της που "έλειπαν" καθώς το νερό που υπήρχε στην μπανιέρα έφτανε τους 33°C. Και αυτό ήταν 6 (!) ώρες μετά τον θάνατό της, οπότε τα εγκαύματα ήταν αναπόφευκτα.

Σε άλλο σημείο της έκθεσης γίνεται αναφορά στο διάτρητο διάφραγμά της Γουίτνεϊ που προφανώς οφείλεται στη χρόνια χρήση κοκαΐνης ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα πολλαπλά σημάδια και εκδορές που εντοπίστηκαν στα χέρια και τα πόδια της, καθώς και οι μώλωπες στους ώμους και το κεφάλι της.

Οι δύο ουλές που καταγράφηκαν κάτω από τα στήθη της σταρ αφορούν προφανώς σε παλιότερη προσθετική επέμβαση ενώ παρόμοια σημάδια στο στομάχι και τους γλουτούς φανερώνουν μερικές ακόμη φορές που η Χιούστον είχε υποκύψει στο νυστέρι.

Η συνέχεια της έκθεσης αφορά στο στόμα της Γουίτνεϊ και συγκεκριμένα στην οδοντοστοιχία της, η οποία ήταν… μούφα αφού όπως προκύπτει, η σταρ φορούσε μασέλα με 11 ψεύτικα δόντια.

Όταν ανασύρθηκε από την μπανιέρα η Χιούστον, οι κόρες της ήταν διεσταλμένες, έτρεχε αίμα από τη μύτη της, είχε εκδορές στην αριστερή πλευρά του μετώπου της και στη μύτη, είχε κοψίματα στο αριστερό χέρι, και τον ώμο της και φορούσε μια καφέ περούκα στο κεφάλι.

Όταν οι ειδικοί έβγαλαν την περούκα αποκαλύφθηκε το πλούσιο μαύρο μαλλί της Γουίτνεϊ, χωρίς ίχνος φαλάκρας, προκαλώντας απορία ως προς τη χρήση των ψεύτικων μαλλιών. Έστω…

Εκτός από την κοκαΐνη που βρέθηκε στο σύστημα της σταρ, εντοπίστηκαν επίσης ίχνη μαριχουάνας, Ζάναξ (το γνωστό αντικαταθλιπτικό), Φλεξερίλ (μυοχαλαρωτικό) και Μπεναντρίλ (αντισταμινικό για τις αλλεργίες) ενώ σε όλο το δωμάτιο υπήρχαν διάσπαρτα μπουκαλάκια με άλλα φάρμακα, μια άσπρη κοκκώδη σκόνη, ένα κουτάλι με κρυσταλλική σκόνη, αποτσίγαρα και άλλα… σκουπίδια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα