Η Μαντόνα τιμώρησε τη Λούρδη για το κάπνισμα

09.04.2012
Έξαλλη λέγεται ότι είναι η βασίλισσα της ποπ με τα καμώματα της κόρης της και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα.


Χωρίς να είναι αυτό που λες "κλασική μαμά", η Μαντόνα (Madonna) φαίνεται ότι θέτει και εκείνη τα δικά της όρια σε αυτά που ανέχεται από τα παιδιά της. Και φυσικά… τιμωρεί αναλόγως.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, λοιπόν, η 53χρονη σταρ εμφανίζεται πολύ θυμωμένη με τη Λούρδη (Lourdes) που φωτογραφήθηκε να καπνίζει αμέριμνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Έτσι, κρίνοντας ότι ο μόνος τρόπος για να συνετίσει τη 15χρονη πρωτότοκή της ώστε να κόψει το κακό συνήθειο πριν είναι αργά, λέγεται ότι η Μαντόνα της απαγόρευσε να εμφανιστεί δίπλα της στην επικείμενη περιοδεία, όπως είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό.

"Η Μαντόνα είπε στη Λούρδη ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνη να εστιάσει στα μαθήματά της αυτό τον καιρό αντί να πάει μαζί της στις συναυλίες", μεταφέρουν πηγές, τονίζοντας ότι μόνο και μόνο η εικόνα της μικρής με το τσιγάρο στο χέρι την έκανε να χάσει τα λογικά της.

Εξάλλου, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μαντόνα εξέφρασε την ικανοποίηση της για την υποτροφία που κέρδισε η κόρη της στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν –και συγκεκριμένα στο τμήμα χορού- καθώς με αυτό τον τρόπο η μικρή θα ακολουθήσει στα… τιμημένα βήματα της μαμάς.

Όσο για το ντεμπούτο της Λούρδης στη σκηνή; Ε, αυτό θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη. Και το τσιγάρο; Κομμένο! Γιατί αλλιώς…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα