Καμπούρη: Προσπάθειες επανασύνδεσης με Ταρασιάδη;

04.04.2012
Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Καμπούρη και τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους, να δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Δέσποινα Καμπούρη και τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους, να δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αν και είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους (κάτι βέβαια που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν) είπαν να κάνουν μία νέα προσπάθεια για χάρη της κόρης τους.

Εξάλλου, η αδυναμία που τρέφουν και οι δύο στην ολίγων μηνών μικρή είναι τεράστια και φαίνεται ότι η αγάπη για το παιδί τους είναι αυτή που τους ενώνει ξανά. Μάλιστα, διαβάζουμε στο Ciao ότι οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Καμπούρη να επέστρεψε στο σπίτι του Ταρασιάδη, στα νότια προάστια και να προσπαθούν ξανά να σώσουν τον έρωτα τους.

Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχουμε δει τους δυο τους μαζί με την κόρη τους να κάνουν βόλτες μαζί σε εμπορικό κέντρο. Αν και είναι γεγονός ότι ακόμη και όταν τα δημοσιεύματα τους ήθελαν χωρισμένους και την Δέσποινα να έχει μετακομίσει στο πατρικό της, εκείνοι δεν είχαν χαλάσει στο παραμικρό τη σχέση τους.

Προς το παρόν, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Καμπούρη αυτή την περίοδο τρέχει με τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της μικρής Έλενας, που θα γίνει τον Μάιο. Αν και σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση και στην ερώτηση αν θα παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού της, είχε απαντήσει ότι «δεν ξέρει»