Ντέμι Μουρ: Γιατί δεν υπογράφει το διαζύγιο;

03.04.2012
Σχεδόν επτά μήνες πέρασαν από τότε που έγιναν γνωστές οι… πομπές του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η απατημένη σύζυγος διέλυσε τον γάμο, όμως επίσημα, η λήξη δεν έχει έρθει ακόμη.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) "καθυστερεί" επίτηδες να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου γιατί τα… έχει πάρει στο κρανίο με τον πρώην σύζυγό της.

Δεν της έφτανε η ταπείνωση που πέρασε από το κέρατο που έφαγε, η 49χρονη ηθοποιός έπρεπε να καταπιεί και το γεγονός του πόσο γρήγορα την ξεπέρασε ο 33χρονος αγαπημένος της που μετά τον χωρισμό τους, δεν άφησε θηλυκή γάτα που να μην της την πέσει…

Τώρα, λοιπόν, και αφού η ίδια έχει χτυπήσει πάτο με την κατάρρευση και την εισαγωγή σε κλινική αποτοξίνωσης από όπου βγήκε θεραπευμένη –υποτίθεται- θεωρητικά, η Ντέμι ήταν έτοιμη με το στυλό στο χέρι.

Όμως όχι…

Οι τελευταίες φήμες που ήθελαν το "στεφάνι" της να σφάζεται στην ποδιά της Ριάνα (Rihanna) την αποτελείωσαν και παρόλο που η διάσημη τραγουδίστρια το διέψευσε, η Μουρ μουλάρωσε και τζίφρα δεν βάζει.

Στο μεταξύ, στην προσπάθειά της να συνέλθει, η Ντέμι Μουρ έχει στο πλευρό της τις τρεις κόρες της, την 23χρονη Ράμερ (Rumer), η οποία παρεμπιπτόντως λέγεται ότι έχει ακόμη επαφή με τον πρώην πατριό της, την 20χρονη Σκάουτ (Scout) και τη 18χρονη Ταλούλα (Talulah), οι οποίες πρόσφατα απέκτησαν ακόμη μια αδελφούλα από τον πατέρα τους, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα