Ελένη - Μελέτη: Αναβιώνει η κόντρα μετά το Πάσχα

03.04.2012
Η ζωή κάνει κύκλους και πού να δεις τι... κύκλους κάνει η τηλεοπτική ζωή. Ποιος θα σου το έλεγε και θα το πίστευες, πριν λίγα χρόνια, ότι θα ερχόταν η στιγμή που Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη θα διασταύρωναν

Η ζωή κάνει κύκλους και πού να δεις τι... κύκλους κάνει η τηλεοπτική ζωή. Ποιος θα σου το έλεγε και θα το πίστευες, πριν λίγα χρόνια, ότι θα ερχόταν η στιγμή που Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη θα διασταύρωναν ξανά τα ξίφη τους, ουχί στην... πρωινή αρένα, αλλά στη μεσημεριανή. Και πως τούτη τη φορά, οι δύο γυναίκες δεν θα... έτρωγαν τις ξανθιές τους μπούκλες. Γιατί απλά, η Μελέτη από τότε που έφυγε από τον «Πρωινό καφέ» αποχωρίστηκε και την ξανθιά μπούκλα. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Το θέμα είναι ότι η παλιά «σκληρή» κόντρα Μενεγάκη vs Μελέτη αναβιώνει ή μάλλον... ανασταίνεται νωρίτερα από ότι την περιμέναμε. Κι αυτό διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι εξελίξεις στο Star είναι ραγδαίες και οι αλλαγές στο πρόγραμμα δεν θα γίνουν τελικά από Σεπτέμβριο, αλλά αμέσως μετά το Πάσχα. Που σημαίνει, ότι η Ελεονωρα από «Πρωινή Μελέτη» γίνεται «Μεσημεριανή Μελέτη» και με την παρέα της θα βρεθεί αντιμέτωπη again με Μενεγάκη – κατά πάσα πιθανότητα – στις 18 Απριλίου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων, ενδέχεται να πάρει παράταση και να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 23 του μήνα. Μάλιστα, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα, η Μελέτη θα ξεκινά στη 1 και στις 15.30 θα παραδίδει τη σκυτάλη στην Τατιάνα που θα κάνει εκπομπή μέχρι τις 17.30. Και τι θα γίνει με τη Νικολέττα Ράλλη, που «κόβεται» άδοξα και δεν έπιασε η ευχή του Βαγγέλη Περρή να τα ξαναπούν μετά το Πάσχα;


Η εκπομπή Made in Star θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ γίνονται προσπάθειες οι περισσότεροι συνεργάτες της παρουσιάστριας να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές του σταθμού. Εξάλλου, η εκπομπή δεν κατάφερε να σταθεί δυνατά απέναντι στον ανταγωνισμό και με την κίνηση να φέρει την Μελέτη το μεσημέρι απέναντι στην Ελένη, το κανάλι να... τραυματίσει το ισχυρό Λενιώ στη μάχη της τηλεθέασης.

Ελπίδα ή θαύμα, θα δείξει σύντομα....