Όπρα Γουίνφρεϊ: "Τα έκανα θάλασσα"

03.04.2012
Σε συνεχή καθοδική πορεία βρίσκεται –δυστυχώς- η ισχυρή γυναίκα των ΜΜΕ, η οποία νιώθει αρκετά δυνατή να παραδεχτεί τα λάθη της.

Μπορεί να παραμένει στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ισχυρές και πλούσιες γυναίκες της σόουμπιζ η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), όμως η αλήθεια είναι πως τα τελευταία της επαγγελματικά βήματα δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα. Το αντίθετο μάλιστα.

Η 58χρονη σταρ ξεκίνησε τη λειτουργία του δικού της τηλεοπτικού καναλιού "OWN" πριν από έναν χρόνο περίπου, γεγονός που αυτή τη στιγμή αναγνωρίζει ως μεγάλο λάθος καθώς θα έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των δικών της εκπομπών ύστερα από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Ο Όπρα εμφανίστηκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή "The Early Show" και έκανε την εξομολόγηση στην παρουσιάστρια Γκέιλ Κινγκ (Gayle King). Ναι, ναι.. πρόκειται για την επί χρόνια κολλητή και στενή συνεργάτη της Γουίνφρεϊ, η οποία πριν από λίγους μήνες εγκατέλειψε την αρχισυνταξία του περιοδικού "Ο" για τη μεγάλη της αγάπη, την πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η σχέση των δύο γυναικών υπήρξε στο στόχαστρο του ΜΜΕ για πολλά χρόνια ενώ η ίδια η Όπρα εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και με δάκρυα στα μάτια υποστήριξε ότι "δεν είναι λεσβία".

"Ήθελα χρόνια να έχω το δικό μου κανάλι, αλλά αν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν στην πραγματικότητα θα είχα διαλέξει κάτι άλλο", παραδέχτηκε –αν και όχι εύκολα- η Όπρα για να συμπληρώσει ότι αν έπρεπε να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία της θα το ονόμαζε "101 λάθη".

"Είναι όπως όταν κάνεις έναν γάμο και λίγο πριν φτάσεις στο ιερό ξέρεις, νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμη και το κάνεις πάραυτα", συνέχισε η Γουίνφρεϊ για να ολοκληρώσει υπογραμμίζοντας ότι παρόλο που βρέθηκε στη "φρικτή" θέση να απολύσει 30 ανθρώπους και να ματαιώσει το σόου της Ρόζι Ο'Ντόνελ (Rosie O'Donnel) τον περασμένο μήνα, "σήμερα νιώθει πιο αισιόδοξη από ποτέ". Μακάρι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα