Έλτον Τζον: Θα πέθαινα από κόκα σαν τη Γουίτνεϊ

30.03.2012
Έξι εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, ο σερ Έλτον Τζον (sir Elton John) παραδέχτηκε ότι ο ίδιος ζει καθαρά από θαύμα.


"Πήρα τόσο κοκαΐνη όση και η Γουίτνεϊ (Whitney). Είναι θαύμα το ότι δεν πέθανα", ομολόγησε ο 65χρονος θρυλικός μουσικός ανοίγοντας την καρδιά του σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη.

Αν δεν είχε κόψει την κακιά συνήθεια το 1990, σήμερα θα ήταν σίγουρα νεκρός, συμπλήρωσε ο Τζον, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο σερ Έλτον Τζον παντρεύτηκε τον αγαπημένο του Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) το 2005 και τα Χριστούγεννα πέρσι γεννήθηκε –μέσω παρένθετης μητέρας- ο γιος τους, Ζάκαρι (Zachary).

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να είναι έτοιμο για ακόμη ένα παιδί, ωστόσο ακόμη παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

"Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα είχα τον Ζάκαρι, δεν θα είχα τον Ντέιβιντ, δεν θα είχα τίποτα", ομολόγησε η σερ Έλτον για την περίπτωση που δεν είχε καταφέρει να "καθαρίσει" το 1990.

Ο ίδιος ο σταρ θεωρεί την απεξάρτησή του από τις ουσίες και το αλκοόλ ως τη "σημαντικότερη κατάκτησή" του μέχρι σήμερα.

Όσο για την περίοδο των καταχρήσεων; Αυτή ούτε που θέλει να τη θυμάται ο σερ, όμως αποφασίζει να την… ξορκίσει μιλώντας σχετικά που και που. Μέχρι που αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης!

"Όλα ήταν εκτός ελέγχου τότε και το μόνο που ήθελαν ήταν να με έχουν του χεριού τους", αποκάλυψε ο Τζον μιλώντας για τους ανθρώπους που φρόντιζαν να του παρέχουν τα ναρκωτικά που ήθελε.

"Ήμουν ο τέλειος στόχος. Παρά του ότι ήμουν διάσημος και μάλιστα τόσο πολύ, κατά βάθος ήμουν πάντα δειλός και φοβισμένος. Εκείνοι το ήξεραν και το εκμεταλλευόταν", συνέχισε ο διάσημος τραγουδιστής μιλώντας για τους τρεις "υπεύθυνους", από τους οποίου οι δύο ήταν συνεργάτες και ο ένας σύντροφος –με βαρύ χέρι, όπως προκύπτει επίσης…

Όλα αυτά όμως τώρα ανήκουν στο παρελθόν με τον σερ Έλτον Τζον να τονίζει ότι σήμερα, όλη η ζωή του είναι ο άντρας του και ο γιος του.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τον διάσημο τραγουδιστή να αφιερώνει το "Don't let the sun go down on me" στη φίλη του Γουίτνεϊ Χιούστον, την ημέρα που πέθανε και αφού πρώτα έχει μιλήσει για την ίδια και το ταλέντο της με τα καλύτερα λόγια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα