Επιτέλους ελεύθερη η Λίντσεϊ: Θα παίξει και την Τέιλορ!

30.03.2012
Χαράς ευαγγέλια για την άτακτη ηθοποιό που ύστερα από τέσσερα χρόνια "τραβήγματα" με τα δικαστήρια είναι τελικά –και τυπικά- ελεύθερη.


Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της καθώς άκουγε δια στόματος της δικαστού Στέφανι Σότνερ (Stephanie Sautner) ότι "Τα κατάφερε!".

Παλιά γνώριμη της 25χρονης στάρλετ, η δικαστής της είχε κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου καθώς παρά τις νουθεσίες και τις τιμωρίες, εκείνη δεν έδειχνε να συμμορφώνεται.

Τώρα όμως, φαίνεται ότι η Λίντσεϊ έβαλε μυαλό και ολοκληρώνοντας την τελευταία της ποινή είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

"Πρέπει να ζήσεις μια πιο ώριμη ζωή, να σταματήσεις το κλάμπινγκ και να εστιάσεις στη δουλειά σου", συμβούλευε τη Λόχαν η δικαστής, συγχαίροντάς της, όμως ξανά για την τελευταία "επιτυχία" της.

Όσο για το πώς θα γιορτάσει την ελευθερία της η Λίντσεϊ; "Με ένα ήσυχο δείπνο", αποκάλυψε η ίδια κάνοντας ένα πρώτο δείγμα προς τη "νέα της ζωή", που έχει και άλλα χαρμόσυνα νέα. Αυτή τη φορά επαγγελματικά, που επιβεβαιώθηκαν και μέσω του εκπροσώπου της, Στιβ Χόνινγκ (Steve Honig) με την εξής ανακοίνωση:

"Η Λίντσεϊ έκλεισε αυτό το κεφάλαιο της ζωή της και ανυπομονεί για το επόμενο που ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο μέσω του Glee και του Liz & Dick. Εστιάζει στη δουλειά και είναι έτοιμη να πέσει με τα μούτρα στο επόμενο πρότζεκτ".

Η Λίντσεϊ αναμένεται να εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια του Glee, ενώ θα ενσαρκώσει τη Λιζ Τέιλορ (Liz Taylor) στην καναδέζικη παραγωγή "Liz & Dick".

Η συμμετοχή της στη συγκεκριμένη παραγωγή ήταν αμφίβολη καθώς δεν μπορούσε να μπει στη χώρα λόγω του ποινικού της μητρώου.

Τώρα, όμως, και καθώς το τελευταίο "θεματάκι" που είχε με τον νόμο έκλεισε και τυπικά, ο δρόμος άνοιξε και τα γυρίσματα ξεκινούν οσονούπω.

Η αυστηρή επιτήρηση έληξε για τη Λίντσεϊ, όμως έχει την υποχρέωση μια άλλης πιο… λάιτ για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, κατά τα οποία θα πρέπει να έχει τον νου της.

Όσο για το περιστατικό με το υποτιθέμενο ατύχημα που είχε πρόσφατα η σταρ έξω από νυχτερινό κλαμπ; Αυτό δεν αναφέρθηκε καν στην αίθουσα, άρα προφανώς δεν υφίσταται λόγος.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα