Θάνου - Δεβετζή: Το τέλος μιας φιλίας;

29.03.2012
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 18 ολόκληρα χρόνια μετρούσε η φιλία της Πηγής Δεβετζή και της Κατερίνας Θάνου. Οι δύο γυναίκες ήταν κολλητές για πολλά χρόνια, αλλά φευ, η φιλία τους φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 18 ολόκληρα χρόνια μετρούσε η φιλία της Πηγής Δεβετζή και της Κατερίνας Θάνου. Οι δύο γυναίκες ήταν κολλητές για πολλά χρόνια, αλλά φευ, η φιλία τους φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, Δεβετζή και Θάνου έχουν χάσει κάθε επαφή εδώ και εννέα μήνες. Κάποιος συγκεκριμένος λόγος δεν υπήρξε, ούτε τσακωμός, αλλά η απόσταση ανάμεσα τους φαίνεται ότι δημιουργήθηκε από την εποχή που η Θάνου άρχισε να έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Οι συναντήσεις των δύο γυναικών άρχισαν να λιγοστεύουν και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, κάποια στιγμή κόπηκαν εντελώς.

Όπως διαβάζουμε, πριν από λίγους μήνες η Πηγή πέρασε δύσκολες ώρες με την υγεία του πατέρα της και τη σοβαρή περιπέτεια που είχε. Η φιλενάδα της, όμως, έλειπε από το πλευρό της κι αυτό τη στεναχώρησε τα μάλα. Ωστόσο, το «κερασάκι» στην τούρτα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν ο μυστικός γάμος της Θάνου με τον Παρθένη. Η Δεβετζή όχι μόνο δεν ήταν καλεσμένη, αλλά έμαθε για τον γάμο από την τηλεόραση.