Ράλλη: Ερωτευμένη με τον γυναικολόγο της;

29.03.2012
Όταν πριν λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη είχε πάει καλεσμένη στο Πρωινό mou, είχε αφήσει ανοιχτό το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. «Μπορεί και να είμαι» είχε πει, αφού τότε και η ίδια μάλλον δεν ήξερε τι ακριβώς «παίζει»

Όταν πριν λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη είχε πάει καλεσμένη στο Πρωινό mou, είχε αφήσει ανοιχτό το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. «Μπορεί και να είμαι» είχε πει, αφού τότε και η ίδια μάλλον δεν ήξερε τι ακριβώς «παίζει». Τώρα, τα δημοσιεύματα θέλουν τη νεαρή παρουσιάστρια να τα έχει... ξεδιαλύνει και να είναι πράγματι ερωτευμένη.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, η Νικολέττα τις τελευταίες 20 μέρες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γυναικολόγου της, ο οποίος ακούει στο όνομα Μανώλης και είναι 34 χρονών. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρουμε, όμως, μπορούμε να δούμε την ανεβασμένη τελευταία διάθεση της παρουσιάστριας. Λάμπεις Νικολέττα.

Κι εννοείται ότι με το new love της Ράλλης ασχολήθηκαν και στο Πρωινό mou, με την Σάσα Σταμάτη να έχει αναλάβει την παρουσίαση του και να ζητάει από τους υπόλοιπους να κάνουν ένα σχόλιο. Για τόσους έχουν πει από κάτι, τον έρωτα της Νικολέττας θα τον περάσουν στο ντούκου;

Κι, όμως, στο ντούκου το πέρασαν, αφού οι άνδρες κυρίως δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λόγω της γνωστής κόντρας. Αν και τούτη τη φορά, ήτο προσεκτικός και δεν ξαναπέταξε την ατάκα «δεν τρελαινόμαστε κιόλας» Πού μεταξύ μας, με τέτοια αδιαφορία που έδειξαν για το θέμα, η ατάκα-φωτιά του Ουγγαρέζου κόλλαγε. Μόνο, η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε τα καλύτερη στη Νικολέττα...