Η Ριάνα μιλά για τον δεσμό της με τον Κούτσερ

29.03.2012
Τόσα και τόσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για τη σχέση των δύο σταρ, και η εκρηκτική τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Ριάνα (Rihanna) εμφανίστηκε χθες –και μάλιστα απαστράπτουσα- σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με αφορμή τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική περιπέτεια "Ναυμαχία" και… άστραψε και βρόντηξε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, κάποια στιγμή ο λόγος δόθηκε σε δημοσιογράφο του ΙΤΝ η οποία αφού υπογράμμισε το πόσο καλά πηγαίνουν τα πράγματα για τη σταρ επαγγελματικά, αναρωτήθηκε αν συμβαίνει το ίδιο και στα προσωπικά της.

"Αναρωτιόμουν αν δούμε τον κύριο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) δίπλα σας κάποια στιγμή σύντομα", ρώτησε η δημοσιογράφος και της γύρισε το μάτι της Ριάνα.

"Πόσο απογοητευτική είναι αυτή η ερώτηση", απάντησε η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαμπάντος δείχνοντας έντονα τη δυσαρέσκειά της.

"Πάντως, είμαι ευτυχισμένη και μόνη, αν είναι αυτό που ρωτάτε", συνέχισε την κουβέντα λίγο πριν βάλει την τελεία η Ριάνα, η οποία φέρεται να είναι ζευγάρι με τον 34χρονο ηθοποιό εδώ και οκτώ εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα τον είχε προσκαλέσει να περάσουν μαζί το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Τώρα, όμως, δεν χωρά αμφιβολία για το ότι οι δύο σταρ δεν έχουν σχέση. Και αυτά τα νέα είναι σίγουρα καλά για την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) η οποία λέγεται ότι είχε "αηδιάσει" από τη σκέψη και μόνο…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου