Δεν λέει να στεριώσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ: Χώρισε πάλι

29.03.2012
"Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω" φαίνεται ότι τραγουδά ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ, αλλά… ποιος τον ακούει!

Μετά τη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger), την Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde), την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και τη Μέλανι Λόρεντ (Melanie Laurent), ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) φαίνεται ότι είχε βρει τον έρωτα στην αγκαλιά της Ζόι Σαλντάνα (Zoe Saldana).

Όμως, μάλλον τον… έχασε πάλι!

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", τέσσερις μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, ο 37χρονος σταρ και η 33χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στο τρισδιάστατο "Avatar" του 2010 δεν είναι πια μαζί.

"Ο Μπράντλεϊ παράτησε την Ζόι γιατί δεν ήταν έτοιμος για κάτι σοβαρό", μεταφέρουν πηγές του E!online δίνοντας μια –όχι και τόσο απίθανη- εξήγηση στον χωρισμό του ζεύγους που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "The Words" όπου συμπρωταγωνιστούν.

Η ταινία αναμένεται τον Σεπτέμβριο και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το τρέιλερ.

Όσο για τους δύο πρώην –πια- ερωτευμένους; Οι φήμες θέλουν τον Κούπερ και τη Σαλντάνα "πολύ καλούς φίλους". Μπράβο στα παιδιά.

Για την ιστορία πάντως, να αναφέρουμε ότι μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, η Ζόε ήρθε πολύ κοντά και με τη μαμά του Μπράντλεϊ, με την οποία εθεάθησαν επανειλημμένα έξω, είτε να ψωνίζουν, είτε να πίνουν καφεδάκι.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα