Έγκυος η Μέγκαν Φοξ

29.03.2012
Πολύ το συζητούσε τον τελευταίο καιρό το θέμα της μητρότητας η εντυπωσιακή ηθοποιός και να που φαίνεται ότι είχε τον λόγο της…

Σύμφωνα με το περιοδικό "Star", η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και ο σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

"Μόλις έμαθαν τα νέα και είναι κατενθουσιασμένοι", μεταφέρουν πηγές του αμερικανικού περιοδικού προσθέτοντας όμως ότι καθώς η εγκυμοσύνη είναι ακόμη στην αρχή της, το ζευγάρι δεν βιάζεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

"Είναι ακόμη πολύ νωρίς και το έχουν πει μόνο στην οικογένεια και τους πολύ φίλους", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Κάσιους (Kassius), ο 10χρονος γιος του Γκριν από τη σχέση του με την ηθοποιό Βανέσα Μάρσιλ (Vanessa Marcil) έχει τη μεγαλύτερη χαρά από όλους για το αδελφάκι που έρχεται.

Φίλοι του ζευγαριού πάντως, υποστηρίζουν ότι η 25χρονη ηθοποιός είναι πραγματικά έτοιμη να γίνει μάνα. "Κάποτε σκεφτόταν μόνο και μόνο την καριέρα της, αλλά τώρα την ενδιαφέρει η οικογένεια και μόνο η οικογένεια". Άντε λοιπόν...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα