"Το Twilight και οι βρυκόλακες διέλυσαν τον γάμο μου"

29.03.2012
Τα νέα για τον χωρισμό ενός από τα πιο αγαπημένα –και σίγουρα χαμηλού προφίλ- ζευγάρια στο Χόλιγουντ έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία. Ή μήπως όχι;

Η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) και ο Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια και έχουν μαζί τρεις κόρες: η 14χρονη Λούκα (Luka), την 9χρονη Λόλα (Lola) και την 5χρονη Φιόνα (Fiona).

Το ζευγάρι έζησε ευτυχισμένο όλο τον καιρό του γάμου, αλλά τον τελευταίο καιρό –προφανώς- κάτι άλλαξε.

«Ενώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας, είμαστε και οι δύο βαθύτατα αφοσιωμένοι στα παιδιά μας. Παραμένουμε αποφασισμένοι να μεγαλώσουμε μαζί τις όμορφες κόρες μας και ζητάμε λίγο σεβασμό στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε», είχαν δηλώσει οι δύο ηθοποιοί στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν και δημοσιεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες στο περιοδικό «Us Weekly».

Σήμερα το πράγμα έγινε πιο επίσημο καθώς ο 39χρονος αρχηγός της κινηματογραφικής βαμπιροοικογένειας του "Twilight" κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ως αιτία προσδιορίζονται οι "αγεφύρωτες διαφορές" και ενώ ο Φασινέλι δείχνει σαφώς αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την πρώην –πια- σύζυγό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "People" η 40χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της "Κέλι" στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία των '80ς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", παραδέχεται ότι της πήρε αρκετό καιρό μέχρι να συνειδητοποιήσει αυτό που της συνέβη.

"Ήμουν πολύ διστακτική. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό και μου πήρε πολύ καιρό να συμβιβαστώ με την πραγματικότητα", αποκάλυψε η Γκαρθ η οποία δήλωνε τρισευτυχισμένη ως μέλος των "Φασινέλι 5" –όπως είχαν ονομάσει οι ίδιοι την οικογένειά τους- με τις παραδόσεις τους (κάμπινγκ, βραδιές μπίνγκο ή κινηματογράφου) και όλα τα σχετικά.

Τι έγινε όμως και από μια τέτοια σχέση το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό;

Χωρίς να το λέει ξεκάθαρα –μάλλον από διακριτικότητα- η Τζένι χρεώνει την απόσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της στις ταινίας "Twilight" στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Όσο καιρό κρατούσαν τα γυρίσματα στο Βανκούβερ- ήταν και πέντε οι ταινίες (!)- ο Φασινέλι φρόντιζε να πηγαίνει στις γυναίκες του κάθε σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όπως αποκάλυψε η Τζένι Γκαρθ.

"Ωστόσο, φαίνεται ότι η απόσταση έκανε το κακό της", ολοκλήρωσε η ηθοποιός η οποία παραδέχτηκε ότι "πέρασε ένα από τα πιο σκοτεινά κομμάτια της ζωής της, αλλά τώρα όλα έχουν περάσει".

"Είμαι καλά τώρα. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να προγραμματίζω. Και τελικά είναι καλό αυτό", υποστηρίζει η Γκαρθ. Μακάρι.

Όσο για τον Πίτερ Φασινέλι; Ίσως η ξαφνική και μεγάλης διάρκειας επιτυχίας των βαμπιρικών ταινιών όντως να του φούσκωσε τα μυαλά. Ίσως όντως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο –όπως ακούστηκε αλλά διαψεύστηκε στο μεταξύ. Ποιος ξέρει… Το σίγουρο είναι πως εκείνος έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς την επί 11 χρόνια σύζυγό του…

Στα βίντεο που ακολουθούν, δείτε μια σκηνή από την ταινία "New Moon" με τον "γιατρό Καρλάιλ Κάλεν" να ράβει το τραύμα της Μπέλα και να συζητούν τα βαμπιρικά τους, καθώς και το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα