Διαζύγιο για γνωστό ηθοποιό

28.03.2012
Επτά χρόνια φαγούρα δε λένε; Ε φαίνεται, ότι από τον... καταραμένο τούτο αριθμό δεν ξέφυγε κι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ θεωρείτο από τα πιο ταιριαστά και χαμηλών

Επτά χρόνια φαγούρα δε λένε; Ε φαίνεται, ότι από τον... καταραμένο τούτο αριθμό δεν ξέφυγε κι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ θεωρείτο από τα πιο ταιριαστά και χαμηλών τόνων ζευγάρια της showbiz. Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Δρίτσα και τη σύζυγό του, Δέσποινα Μπαούση, οι οποίοι μετά από εφτά χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η αποκάλυψη, δε, του ηθοποιού πριν λίγες μέρες ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, ξάφνιασε πολλούς. Εξάλλου, κανείς δεν περίμενε το άδοξο τέλος του γάμου τους. Αν και όπως παραδέχτηκε ο Δρίτσας, ο χωρισμός τους έγινε με πολιτισμένο τρόπο, αφού και για τους δύο, προέχει το καλό και η ηρεμία των παιδιών τους.

«Είμαστε σε διάσταση. Από μακριά... κοντά κι αγαπημένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος τονίζει ότι η απόφαση αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή για τα παιδιά τους. Η σύζυγος του αυτό τον καιρό μένει σε δικό της σπίτι με το γιο και την κόρη τους, αλλά ο Δρίτσας έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.