Τζούλια Ρόμπερτς: Μου αρέσει να τρομάζω τα παιδιά μου

26.03.2012
"Σατανικές" αποκαλύψεις έκανε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μάλιστα που αφορούν στα ίδια τα βλαστάρια της.

Μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres), η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) αποκάλυψε πόσο πολύ της αρέσει να κάνει φάρσες στα παιδιά της και να τα τρομάζει.

"Όταν τους ακούω να έρχονται προς το μέρος μου –μέσα στο σπίτι- αλλά εκείνα δεν ξέρουν που ακριβώς βρίσκομαι, κρύβομαι και πετάγομαι μπροστά τους την τελευταία στιγμή. Πραγματικά τρελαίνονται", παραδέχτηκε η 44χρονη σταρ η οποία αυτό τον καιρό προωθεί την ταινία της "Mirror Mirror", μια παρωδία της ιστορίας της Χιονάτης, όπου εκείνη κρατά τον ρόλο της κακιάς μάγισσας. Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Ρόμπερτς είναι παντρεμένη με τον κάμεραμαν Ντάνιελ Μόντερ (Daniel Moder) από το 2002 και έχουν μαζί τα 7χρονα δίδυμα Χέιζελ Πατρίτσια (Hazel Patricia) και Φινέα "Φιν" Γουόλτερ (Phinnaeus ‘Finn’ Walter), όπως και τον 4χρονο Χένρι Ντάνιελ (Henry Daniel).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας "Ο Μεξικανός" ενώ εκείνη είχε ακόμη δεσμό με τον Μπέντζαμιν Μπρατ (Benjamin Bratt) και εκείνος ήταν παντρεμένος.

Η Τζούλια Ρόμπερτς θεωρεί την οικογένεια το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της και όπως αποκάλυψε σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, δύο πράγματα δεν συγχωρεί στις σχέσεις της –ιδιαίτερα τις επαγγελματικές: Την ασυνέπεια και την ηλιθιότητα.

"Οι άνθρωποι που αργούν και οι ηλίθιοι με τρελαίνουν. Δηλαδή, δεν φτάνει που δεν είναι συνεπείς στα ραντεβού τους, έχουν έτοιμη και μια σαχλή δικαιολογία", εξερράγη η Τζούλια μιλώντας στο περιοδικό "OK!", ενώ αποκάλυψε και τις οικολογικές ανησυχίες της φαμελιάς της.

"Ως οικογένεια, παράγουμε πολλά σκουπίδια και γι' αυτό τον λόγο, χρησιμοποιούμε την κομποστοποίηση. Έχουμε τα δικά μας κοτόπουλα, δεν χρησιμοποιούμε χάρτινα προϊόντα ή χαρτοπετσέτες στο σπίτι, έχουμε φωτοβολταϊκά στη σκεπή μας, καλλιεργούμε μαρούλια και λάχανα και ψωνίζουμε ψάρια και κρέατα από αγρότες της περιοχής", ομολόγησε η διάσημη ηθοποιός, ευελπιστώντας να θέσει το καλό παράδειγμα για όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μπορεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα