Η Τζέσικα Σίμπσον έτοιμη να... σκάσει!

21.03.2012
Μετράει μέρες –ή μάλλον ώρες- η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, της οποίας η αγαπημένη ευχή αυτό τον καιρό είναι το… "Καλή λευτεριά".

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) πρόκειται να γίνει μανούλα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά όσος καιρός της υπολείπεται της φαίνεται… αιώνας!

Δεν έχει και άδικο η 31χρονη σταρ, η οποία έχει φουσκώσει τόσο πολύ που σχεδόν δεν μπορεί να κουνηθεί.

"Όχι, δεν έχω δίδυμα… Απλά έχω πολύ αμνιακό υγρό", χρειάστηκε να εξηγήσει πρόσφατα η μέλλουσα μανούλα στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζένερις (Elen deGeneris), η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπάρχει μόνο ένα μωρό μέσα σε αυτή την κοιλιά!

Επιπλέον, η Σίμπσον ζήτησε από φίλους και γνωστούς να "προσευχηθούν" για εκείνη γιατί καθώς πλησιάζει η μέρα του τοκετού, "θα χρειαστεί όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει, σε περίπτωση που το μωρό είναι όντως τόσο μεγάλο όσο φαίνεται". Καλή λευτεριά, λοιπόν… Με όλη τη σημασία της ευχής!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε την Τζέσικα Σίμπσον όταν τραγουδούσε "These boots are made for walking" και ξετρέλαινε τον κόσμο ως Ντέιζι Ντιούκ στους κινηματογραφικούς "Ντιουκς του Χάζαρντ".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα