Σοκ: Θύμα ρατσισμού η Τσιμτσιλή

20.03.2012
Στο Μαϊάμι για τα... μέλια του γάμου (δλδ ταξίδι του μέλιτος) πήγαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πού να ήξερε η νιόπαντρη και περήφανη Ελληνίδα το δράμα που θα ζούσε

Στο Μαϊάμι για τα... μέλια του γάμου (δλδ ταξίδι του μέλιτος) πήγαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πού να ήξερε η νιόπαντρη και περήφανη Ελληνίδα το δράμα που θα ζούσε εκεί στα (κοσμοπολίτικα) ξένα.

Θύμα ρατσισμού έπεσε η Σταματίνα στο Μαϊάμι και είναι να σου σηκώνεται η τρίχα με αυτά που εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ. Έλεγε ότι είναι Ελληνίδα και την κοιτούσαν με οίκτο! Ναι. Μόνο ξεροκόμματο ψωμί που δεν της έδωσαν από τη λύπηση.

«Το καλοκαίρι που κάναμε το ταξίδι του γάμου μας στο εξωτερικό, όταν λέγαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα, μας κοιτούσαν είτε με οίκτο είτε με περιέργεια του τύπου ''έχετε λεφτά και ταξιδεύετε;», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. Αλλά, η Τσιμτσιλή δε «μάσησε» από το ρατσισμό που βίωσε. Ύψωσε το ανάστημά της και δήλωσε... «περήφανη Ελληνίδα».

Απορία: Εκεί, στην Αμερική ξέρουν πολλούς φτωχούς να ταξιδεύουν στο Μαϊάμι από την άλλη άκρη του κόσμου;