Ποιος γκαζιάρης σταρ «έφαγε» πρόστιμο;

16.03.2012
Τι και αν είσαι multi-celebrity ( ηθοποιός και τραγουδιστής) όπως ο Θεοχάρης Ιωαννίδης , τι και αν είσαι κούκλος,

Τι και αν είσαι multi-celebrity ( ηθοποιός και τραγουδιστής) όπως ο Θεοχάρης Ιωαννίδης , τι και αν είσαι κούκλος, αν περάσεις με κόκκινο το πρόστιμο δεν το γλιτώνεις και δεν είναι και λίγο!

Με 700 ευρώπουλα λοιπόν και αφαίρεση διπλώματος για 60 μέρες τιμωρήθηκε ο Θεοχάρης που πέρασε με κόκκινο έτσι για να του γίνει μάθημα!

Παραβάτης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, όπως είπε και ο ίδιος μέσω Twitter προσπάθησε να πείσει τους τροχονόμους ότι δεν παραβίασε το κόκκινο, αλλά μάταια, το 700άρι δεν το γλίτωσε.

«Πέρασες με κόκκινο; Αφού είσαι φίρμα, γιατί στο πήραν; Επίσης, τους είπες ότι σου έγραψα τραγούδι; Εκεί θα σε άφηναν σίγουρα», του έγραψε χαριτολογώντας ο Νικηφόρος.

Και τι απάντησε ο Θεοχάρης; «Τους είπα ότι είμαι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και μετά τους είπα για το τραγούδι και ότι είμαι ηθοποιός και δεν έχω ποινικό», είπε που μόνο τα πόδια δεν τους φίλησε ο ηθοποιός-τραγουδιστής για να κάνουν λίγο τα στραβά μάτια. Τελικά ούτε και να είσαι ο Ιωαννίδης, δεν γλιτώνεις το πρόστιμο, μα σε τι χώρα ζούμε πια!


Ελένη Αναστασάκη