Ακρίτα: η απληρωσιά την οδήγησε στην κατάθλιψη

16.03.2012
Η Έλενα Ακρίτα, σεναριογράφος μεγάλων επιτυχιών έχει τραβήξει κει εκείνη τα ζόρια της και όπως δήλωσε στο «Σκάι Τώρα», έχει περάσει κατάθλιψη.

Η Έλενα Ακρίτα, σεναριογράφος μεγάλων επιτυχιών έχει τραβήξει κει εκείνη τα ζόρια της και όπως δήλωσε στο «Σκάι Τώρα», έχει περάσει κατάθλιψη.

«Πριν από τις γιορτές πέρασα μια πάρα πολύ έντονη κρίση. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Έζησα μια κατάθλιψη. Ξυπνούσα και έλεγα “ω, είναι μια ολόκληρη μέρα; Να κοιτάω το ταβάνι όλη μέρα;”. Είχε να κάνει με το ότι ήμουν και εξακολουθώ να είμαι απλήρωτη. Είχα μάθει να ζω με τα χρήματα που έβγαζα και ένιωθα ότι κατέρρεαν όλα, έβλεπα ότι πιάναμε πάτο», εκμυστηρεύτηκε η σεναριογράφος. Παράλογο; Καθόλου! Η αλήθεια είναι ότι όταν δουλεύεις απλήρωτος και δεν έχεις να πιείς ένα καφέ σου τη δίνει είτε είσαι η Ακρίτα είτε όχι. Είδες λοιπόν που ανησυχούσες γιατί δεν βρίσκεις δουλίτσα και κοντεύεις να τρελαθείς; Δεν είναι τίποτα; Όλοι το περνάνε!

Το θέμα είναι όμως ότι το ξεπέρασε , αφού είπε σιγά δεν θα πεθάνω κιόλας: «Δεν έφτασα στο επίπεδο του “σκασίλα μου μεγάλη”… Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα έρθουν μέτρα, θα το αντιμετωπίσω όταν θα έρθει. Θα γυρίσω σπίτι μου, θα διαβάσω το βιβλίο μου, θα ακούσω μουσική, θα πάρω τηλέφωνο μια φίλη μου, θα πιω έναν καφέ, θα είμαι καλή μάνα γιατί δεν μπορώ να είμαι καλή μάνα είμαι καταθλιπτική», είπε η Έλενα και έχει δίκιο.

«Θα το κάνω αυτό όσο αντέχω», είπε η Ακρίτα που δήλωσε ότι οι νέοι πλέον δε μπορούν ούτε να ερωτευτούν αλλά ούτε και να κάνουν όνειρα!

Ελένη Αναστασάκη