Δικηγόρος Τόνι: «Η Έλενα του χρωστάει την καριέρα της»

16.03.2012
ώ αναμένεται σε λιγάκι η συνάντηση του πρώην ζεύγος Τόνι Μαυρίδη- Έλενας Παπαρίζου στα δικαστήρια, ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη

Ενώ αναμένεται σε λιγάκι η συνάντηση του πρώην ζεύγος Τόνι Μαυρίδη- Έλενας Παπαρίζου στα δικαστήρια, ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη, Γιάννης Καρούζος, μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό mou" για το πώς τοποθετείται γενικά ο πελάτης του.

"Είναι μια απολύτως ιδιωτική διαφορά και δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο τελικά. Τουλάχιστον τους δύο αυτούς ανθρώπους τούς ενδιαφέρουν. Τα ζητούμενα μεταξύ τους, όσο απλά μπορεί να είναι, τόσο σύνθετα μπορεί να προκύψουν. Υπάρχουν δύο επίπεδα συζήτησης που θα πρέπει να βρούμε σαν λύση και να τους βοηθήσουμε ως δικηγόροι κι εγώ και ο συνάδελφος, κύριος Αντρικόπουλος, φαντάζομαι την ίδια άποψη θα έχει.

Από τη μεταξύ τους συναλλαγή όλα αυτά τα χρόνια, την εμπορική συνεργασία που είχαν, την εταιρική συνεργασία που είχαν, για να είμαι πιο σαφής για τις αξιώσεις που έχει ο κύριος Μαυρίδης, γιατί έχει αξιώσεις. Από κει και πέρα, από την προσωπική τους σχέση, γιατί ζούσαν ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει από κοινού ένα σπίτι, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί. Αυτά είναι τα δύο ζητούμενα".

"Ο κύριος Μαυρίδης είναι από τους βασικούς παράγοντες που η κυρία Παπαρίζου με το πολύ καλό ταλέντο της, έχει πετύχει στην καλλιτεχνική της σταδιοδρομία. Έχει συνδράμει πάρα πολύ. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία, είναι και ενορχηστρωτής", είπε ο δικηγόρος. Ο Τόνι λοιπόν στην ουσία πιστεύει ότι έχει μεγάλο μερίδιο στην καριέρα της Έλενας Παπαρίζου

Στην ερώτηση αν υπήρξε εξώδικο της Παπαρίζου προς τον Μαυρίδη, για να φύγει από το σπίτι τους, ο δικηγόρος απάντησε: "Δεν έχουμε λάβει κάποιο εξώδικο για να εγκαταλείψουμε το σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα δάνειο απέναντι στην τράπεζα, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί και το έχουν αναλάβει από κοινού και οι δύο. Αφορά και τους δύο, γιατί είναι 50-50. Υπήρξε καθυστέρηση κάποιων δόσεων, το οποίο θα συζητήσουμε σήμερα και το ποιος θα συνεχίσει. Υπό τον όρο αυτός που θα συνεχίσει θα έχει ικανοποιηθεί στις αξιώσεις του σε σχέση με την εμπορική συνεργασία", είπε και ελάλησε ο δικηγόρος του Τόνι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Ελένη Αναστασάκη