Τόνι-Έλενα: σήμερα το ραντεβού στα δικαστήρια

16.03.2012
Σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι το πρώην ζεύγος Τόνι Μαυρίδη-Έλενα Παπαρίζου, έχουν ραντεβού στα δικαστήρια μετά

Σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι το πρώην ζεύγος Τόνι Μαυρίδη-Έλενα Παπαρίζου, έχουν ραντεβού στα δικαστήρια μετά το εξώδικο του Τόνι και έτσι ο αγώνας για να λυθούν οι οικονομικές διαφορές του πρώην ζευγαριού έχει ξεκινήσει!

Ο Τόνι λοιπόν όπως είδαμε στο star , υποστηρίζει ότι η Έλενα δεν πληρώνει το μερίδιο της στο στεγαστικό δάνειο με το οποίο πήραν το σπίτι, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η τράπεζα έστειλε εξώδικο και έτσι δεν αποκλείεται ο Τόνι να βρεθεί χωρίς ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του.

Όπως διαβάσαμε στην Espresso, ο Τόνι ζητάει από την Παπαρίζου να συμβιβαστούν για να μην αναγκαστεί να υποβάλλει αγωγή για τα διαφυγόντα κέρδη. Ακόμη σε εκκρεμότητα βρίσκεται το κλείσιμο της εταιρείας που είχε ανοίξει το ζευγάρι για να χειρίζεται τα καλλιτεχνικά του από εκεί, που έχει χρέη στην εφορία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πρωινής Μελέτης, η Έλενα θα επικαλεστεί την απουσία της στη Σουηδία και δεν θα πάει στο ραντεβού, ενώ υποστηρίζει ότι την εποχή που ήταν ακόμα μαζί εκείνη είχε αναλάβει όλα τα έξοδα και τις πληρωμές των υποχρεώσεών τους, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως τώρα έχει έρθει η ώρα να αναλάβει ο Τόνι τις δικές του. Ενώ η Παπαρίζου πλέον δεν μένει στο σπίτι που είχαν αγοράσει μαζί αλλά μένει ο Τόνι. Το μόνο όμως σίγουρο είναι ότι τα παιδιά δεν δείχνουν να τα βρίσκουν με τίποτα και το βέβαιο είναι ότι η κόντρα αυτή θα συνεχιστεί και είναι κρίμα για δυο τόσο ερωτευμένα (κάποτε) παιδιά.

Ελένη Αναστασάκη