Ποιά σταρ παραδέχεται το λεσβιακό παρελθόν της;

15.03.2012
Σε πολύ… ζουμερές προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η πρωταγωνίστρια των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών «X-Files».

Η Γκίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson) έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της ως «Πράκτορας Σκάλι» δίπλα στον Ντέιβιντ Ντουκόβνι (David Duchovny) στην πολύ επιτυχημένη σειρά μυστηρίου και σήμερα, στα 43 της χρόνια επιστρέφει στο ερωτικό παρελθόν της και αποκαλύπτει τις λεσβιακές της εμπειρίες.

Μιλώντας στο περιοδικό «Out», η Άντερσον παραδέχτηκε ότι η πρώτη φορά που πειραματίστηκε ερωτικά με γυναίκα ήταν στην πρώτη εφηβεία της όταν πρωτοέφτασε στις ΗΠΑ από τη Βρετανία.

«Είχα σχέση με ένα κορίτσι πολύ καιρό όταν ήμουν στο λύκειο», αποκάλυψε η Γκίλιαν στο δημοφιλές lifestyle περιοδικό για γκέι και λεσβίες, όμως τελικά η έλξη της προς τους άντρες ήταν πιο δυνατή και στο τέλος επικράτησε.

«Αν κρίνω από τον τρόπο που επέλεγα να ντύνομαι και να συμπεριφέρομαι, είναι εύκολο να συμπεραίνω ότι αυτό με ενδιέφερε πιο πολύ ήταν να σοκάρω τους γύρω μου», αποκάλυψε η Γκίλιαν Άντερσον εξηγώντας ως έναν βαθμό την πηγή των πειραματισμών της, οι οποίοι, όπως ομολόγησε στη συνέχεια συνεχίζονται που και που ακόμη και σήμερα.

Η Γκίλιαν Άντερσον ψηφίστηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 1996 ενώ έχει σήμερα τρία παιδιά. Την 17χρονη Πάιπερ Μαρού (Piper Maru) από τον γάμο της με τον Κλάιντ Κλοτ (Clyde Klotz), ο οποίος έληξε το 1997.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός παντρεύτηκε τον κινηματογραφιστή Τζούλιαν Οζάν (Julian Ozanne) το 2004 με τον οποίο χώρισε δύο χρόνια αργότερα, και έκανε δύο ακόμη παιδιά, τον 5χρονο Όσκαρ και τον 3χρονο Φίλιξ με τον νυν σύντροφό της, Μαρκ Γκρίφιθς (Mark Griffiths), ο οποίος προφανώς είναι πολύ πολύ… ανοιχτόμυαλος!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα