Τζέσικα Σίμπσον: Γυμνή φωτογράφιση με την κοιλιά τούρλα

08.03.2012
Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η νεαρή τραγουδίστρια, ηθοποιός, και σχεδιάστρια μόδας ξεγυμνώθηκε μπροστά στον φακό.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) ζήλεψε τη δόξα της πρώτης διδάξασας Ντέμι Μουρ (Demi Moore) -και φυσικά πολλών ακόμη που τη μιμήθηκαν από το 1991 μέχρι σήμερα- και πόζαρε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για το εξώφυλλο στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού "Elle".

Βέβαια, η 31χρονη Τζέσικα προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπάνω και στο επόμενο πλάνο, έβαλε στο… παιχνίδι και τον αρραβωνιαστικό της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson), ο ποίος φωτογραφήθηκε επίσης κρατώντας της από τον ποπό και φιλώντας τη στην κοιλίτσα στοργικά.

"Ορκίζομαι ότι θα φρικάρω αν έρθει κάποια στιγμή η κόρη μου και μου ζητήσει ένα ζευγάρι αθλητικά Nike αντί για γόβες Christian Louboutin", εξερράγη κάποια στιγμή η μέλλουσα μανούλα αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το φύλο του μωρού της, αλλά και τη φοβία της ότι η μικρή θα "πάρει" από τον αθλητή μπαμπά της.

Όσο για το όνομα της μπέμπας; Η Τζέσικα δεν το αποκάλυψε αλλά άφησε αρκετά υπονοούμενα τονίζοντας ότι δεν θα είναι σε καμία περίπτωση "παραδοσιακό".

"Έχουμε αποφασίσει για το όνομα. Δεν είναι κάτι σοκαριστικό αλλά ούτε και κάτι που θα συμπληρώσεις στο λεξικό σου. Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι το ακούσουν, θα ξέρουν το… γιατί", ομολόγησε η Σίμπσον κάνοντάς μας να σκεφτούμε άλλα παράξενα ονόματα που έχουν επιλέξει διάσημοι για τα παιδιά τους.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) για παράδειγμα ονόμασε την κόρη της, Άπλ (Apple) που σημαίνει "μήλο", ενώ οι Μπέκαμ (Beckham) έδωσαν στον πρώτο τους γιο το όνομα της πόλης όπου… συνελήφθη: Μπρούκλιν (Brooklyn).

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε "περασμένα μεγαλεία" της Τζέσικα Σίμπσον από την εποχή που τραγουδούσε ημίγυμνη (!) "These boots are made for walking" για το σάουντρακ της ταινίας "Οι Ντιουκς του Χάζαρντ" (2005).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα