Καραβάτου: Επιστρέφει στον Alpha με το σύζυγο;

05.03.2012
Αυτό να δούμε και τι στον τηλεοπτικό κόσμο. Μέχρι τώρα ακούγαμε και διαβάζαμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου, όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τους σταρ που θα χορέψουν στο Dancing with the stars

Αυτό να δούμε και τι στον τηλεοπτικό κόσμο. Μέχρι τώρα ακούγαμε και διαβάζαμε ότι η Κατερίνα Καραβάτου, όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τους σταρ που θα χορέψουν στο Dancing with the stars, επιστρέφοντας έστω και... χορευτικά στη μικρή οθόνη. Έλα, όμως, που το μεσημέρι της Δευτέρας ακούσαμε στο Made in Star για νέα επαγγελματικά σχέδια της Κατερίνας (εδώ κάθεσαι) στον Alpha και μάλιστα στην πρωινή ζώνη! Ντόινγκ, ντόινγκ.

Λίγους μήνες μετά το άδοξο τέλος του Κους Κους και το σοκ από το «κόψιμο» της εκπομπής, η Καραβάτου επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος. Μόνο που τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού ο σταθμός πέρασε και πάλι στα χέρια του Δημήτρη Κοντομηνά. Και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Κοντομηνας την είχε στηρίξει πριν και μετά την περιπέτεια της με τους Γερμανούς.

Ωστόσο, εδώ η μία (γιατί έχουμε και άλλη) μεγάλη έκπληξη είναι ότι η Καραβάτου προορίζεται για την πρωινή ζώνη του Alpha, η οποία φέτος καταργήθηκε με την Ελένη Μενεγάκη να μετακομίζει στη μεσημεριανή. Λες, λοιπόν, να έχουμε τέτοια... τράμπα και το Κατερινιώ με έμμεσο τρόπο να παίρνει την «εκδίκηση» της από την Μενεγάκη, την οποία «άδειασε» στον Κωστόπουλο; Και λες να έχει διευθύντρια την Ρούλα Κορομηλά (ή κυρία Κορομηλά, όπως την αποκαλεί) την οποία επίσης «άδειασε»; Ίδωμεν.

Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη είναι ότι η Καραβάτου θα επιστρέψει στην τηλεόραση μετά του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη ακολουθώντας και αυτοί τη συνταγή παντρεμένου ζεύγους που παρουσιάζει πρωινό. Δεν ξέρουμε, αν και πότε θα υλοποιηθούν τα σχέδια, υπολογίζουμε την επόμενη χρονιά. Οπότε, αν ισχύουν, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη... μάχη των παντρεμένων. Μήπως ο ΑΝΤ1 να βάλει στη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου την Σοφία Παυλίδου, να παρουσιάσει το πρωινό με τον Χρήστο Φερεντίνο;